HIMPUNAN TESTIMONI HERBA MAHARANI

Haiii semua..!!!
Kila sure ramai yang tertanya-tanya keberkesanan Herba Maharani Diraja yang dah berusia hampir 349 tahun nih..

Alhamdulillah, suka Kila nak kongsi kan kat sini bahawa ramai juga yang telah berjaya dengan mengamalkan Herba Maharani Diraja ni...Kila sangat bersyukur dengan feedback positive yang diberikan oleh pengguna dan pengamal tegar Herba Maharani. 

So, kat bawah ni adalah antara testimoni-testimoni hebat yang dah berjaya dengan Herba Maharani Diraja. 

Antara pengguna yang berjaya hamil setelah mengamalkan Herba Maharani:
Testimoni Herba Maharani

Testimoni Herba Maharani

Testimoni Herba Maharani

Feedback positive daripada Cyst Fighter:
Testimoni Herba Maharani

Mereka yang mengalami masalah keputihan:
Testimoni Herba Maharani

Testimoni Herba Maharani

Yang ada masalah period atau period tak teratur:
Testimoni Herba Maharani

Testimoni Herba Maharani

Rata-ratanya ramai yang setuju Herba Maharani memberi tenaga luar biasa dan sesuai untuk mereka yang sibuk dengan urusan seharian dan cepat berasa letih:
Testimoni Herba Maharani

Testimoni Herba Maharani

Badan ringan dan mudah melakukan kerja:
Testimoni Herba Maharani

Testimoni Herba Maharani

Testimoni Herba Maharani

Testimoni Herba Maharani

Rahim sihat:
Testimoni Herba Maharani

Suami puji 'lain macam' rasa, suami pun turut rasakan kesannya:
Testimoni Herba Maharani

Herba Maharani tak de bau seperti jamu-jamu lain:
Testimoni Herba Maharani








HARGA HERBA MAHARANI MURAH 2018


harga herba maharani murah 2018

Hai korang!!
Nak bagitau ni kepada semua pengamal tegar Herba Maharani Hai O, memang beruntung sangat korang dapatkan stok terlajak panas Herba Maharani sekarang!
Sebab apa...? Sebab NOW Herba Maharani ada pakej harga jimaattt terlajak murah...😲😮

harga herba maharani murah 2018

Harga biasa sekotak Herba Maharani Hai O adalah RM113.20
Tapiiii sekarang dengan pakej harga murah jimaattt Herba Maharani ni, korang dapat beli 3kotak Herba Maharani pada harga biasa dan extra kotak ke4 hanya dengan harga RM59 SAHAJA!!!
JIMAT RM54 chuols😍😍😍
wowwww ke tak wow??
WOWW WOWW WOWW sangattt kannnn


okayyy...jangan tunggu lagi tau korang...
cepattt Whatsapp KILA..!!


http://yushakilayunus.wasap.my/
016-695 5403




Kenapa perlu pilih Herba Maharani Hai O?

Antara kebaikan dan keberkesanan Herba Maharani Hai O ialah:
  1. Membantu masalah haid tak teratur
  2. Membantu masalah senggugut, keputihan dan kekuningan
  3. Anti bakteria (sekitar faraj)
  4. Membantu melegakan sakit pinggang, sendi dan lutut
  5. Membantu melegakan migrain dan angin dalam badan
  6. Membantu menguatkan hati dan buah pinggang
  7. Membantu melegakan asma
  8. Membantu menghilangkan bau mulut terutamanya ketika awal pagi
  9. Baik untuk pesakit diabetes
  10. Membantu masalah buasir
  11. Merangsang hormon estrogen, progestrone dan androgen (hormon seks)
  12. Memberi kebahagiaan kepada pasangan
  13. Membantu keusuburan dan awet muda
  14. Mencantikkan, menegang dan melicinkan kulit
  15. Menaikkan seri muka, muka menjadi kemerah-merahan
  16. Menegangkan payudara
  17. Membantu mengatasi kelesuan dan muka pucat
  18. Melambatkan proses menopouse
  19. Menguatkan antibidi/imunisasi
  20. Melancarkan peredaran darah
  21. Membantu mengatasi perpeluhan pada waktu malam
  22. Amalan semasa berpantang
  23. Menambah darah semasa bersalin
  24. Mengutakan otot-otot rahim dan peranakan
  25. Memperbanyakkan susu badan selepas bersalin
  26. Menghilangkan urat timbul
  27. Mengimbangi tekanan darah
  28. Menigkatkan kecerdasan minda
  29. Ikhtiar untuk hamil/dapat zuriat

Whatsapp KILA sekarang yeh😊


http://yushakilayunus.wasap.my/
016-695 5403

harga herba maharani murah 2018


HARGA BVSM MURAH 2018

Hai semua...!!!
Hari ni Kila nak berkongsi berita baik dengan semua pengguna tegar Pelapik Tilam Ajaib/Kuat a.k.a Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)❤
Tercari-cari harga murah, harga mampu milik BVSM ni?
Sooo...kat sini Kila nak share dengan uols harga terkini, terlajak murah BVSM 2018!!
harga murah bvsm shah alam

 Harga BVSM terbaru dengan 0% GST dan tanpa SST !!!!
 DULU = RM 1,488 / 1 unit
KINI = RM 1,403.70 / 1 unit
PROMO TERBARU 3 Unit BSVM dengan 0% GST dan tanpa SST= RM 3,373.40 (RM3,576.00)
WAH!! tambahan penjimatan sebanyak RM202.60
Jadi, untuk promosi sehingga 31 Disember 2018, anda hanya bayar RM 1,124.50 (RM1,192) seunit dengan pembelian MINIMUM 3 unit. 
Kini anda JIMAT RM 1,090.60 berbanding RM888 sebelum ini.
Jom grab promo jimaattt ni segera
Whatsapp Kila sekarang!!!

http://yushakilayunus.wasap.my/

So, Best ke best??
Untung sangat tau. Boleh beli untuk mak, ayah, adik-beradik, saudara-mara, dan kawan-kawan atau sesiapa saja yang memerlukan dan sedang berikhtiar dengan BVSM ni. Bukan sahaja untuk orang yang sakit tapi semua orang perlu ada sekurang-kurangnya perlu ada 1 set bagi 1 rumah.

Kenapa perlu 1 RUMAH, 1 BVSM?
1. Mengurangkan kesan RADIASI
http://www.yushakilayunus.com/2018/09/harga-bvsm-murah-2018.html

Dalam zaman serba moden sekarang, handphone sudah menjadi satu keperluan tanpa kita sedari kita terdedah kepada radiasi setiap masa. Bahkan bayi yang baru 2-3 bulan pun dah pandai tengok Tabs or i-pad. Menjadi satu gaya masakini untuk meredakan tantrum anak-anak yang sedang membesar dengan memberikan handphone/tab/i-pad dan membiarkan mereka leka menonton rancangan kegemaran mereka. Semua alatan elektronik tersebut memberi kesan RADIASI yang kurang baik untuk perkembangan anak-anak. Jadi untuk mengurangkan kesan radiasi pada anak-anak mahupun anda sendiri, anda perlukan pelapik tilam Bio-Velocity Sleep Mate ini.
2. Rawatan Alternatif Paling Mudah
Kaedah Rawatan paling Mudah sebab ianya mudah dibawa kemana sahaja. Tak perlu guna elektrik atau bateri mahupun proses pengecasan kembali. BVSM ni juga mudah digunakan. Hanya dengan memeluk, baring, selimut, sentuh atau melihat sahaja, anda akan dapat merasakan kesan ‘Energy Velocity’ tersebut.
http://www.yushakilayunus.com/2018/09/harga-bvsm-murah-2018.html
3. Menstabilkan Emosi
Tinggal di bandar mahupun di kampung tak lari dari ‘tekanan’. Tekanan kerja, persekitaran mahupun kehidupan seharian. Dengan hanya baring atau melihat BVSM selama 10 saat sahaja sapat menukarkan mood anda menjadi lebih ceria dan bertenaga.
4. Fabrik Anti Bakteria
Ramai yang bertanya macam mana cara nak basuh BVSM ni kalau kotor. Jangan risau.. Selama 2 tahun pertama BVSM ini boleh digunakan tanpa perlu dibasuh. Sekiranya ada kotoran, semburkan dengan febreeze di tempat yang kotor sahaja. Keunikan Bio Velocity Sleep Mate ini adalah anti bau dan anti bakteria.
5. Memberikan kesan tidur dengan BERKUALITI

http://www.yushakilayunus.com/2018/09/harga-bvsm-murah-2018.html

Tidur yang berkualiti bukanlah bermakna tidur paling lama. Tidur yang berkualiti adalah tidur yang LENA walaupun hanya sekejap tapi dapat memberikan  kesan kesegaran selepas bangun(deep sleep). Dengan mendapat tidur yang cukup, banyak pekerjaan seharian kita boleh lakukan dengan tenang dan lancar. 
6. Bio-Velocity Sleep Mate Murah
http://www.yushakilayunus.com/2018/09/harga-bvsm-murah-2018.html

Hanya menggunakan satu pelapik tilam Bio-Velocity Sleep Mate ini dapat membantu mengurangkan bermacam-macam jenis penyakit seperti darah tinggi, kecing manis, stress, gout, lumpuh hanya dengan satu kaedah sahaja iaitu TIDUR dengan tilam kuat Bio Velocity Sleep Mate.


http://www.yushakilayunus.com/2018/09/harga-bvsm-murah-2018.html

Jappp...kejapp....🙋🙋
Ada lagi yang Kila nak bagi.... Harga PROMO Pelapik Tilam Bio-Velocity Sleep Mate ni...
Cepat grab last promo untuk tahun 2018 ni. Ambil 1 BVSM pun Kila nak bagi special price yang SUPER DUPER JIMAT. Confirm menyesal kalau korang kalau tak grab sekarang.
CUMA RM 1,2++ SAHAJA!!!
Promosi sah sehingga 31 Disember 2018
DAN….
KHAS untuk bulan October ni!
Kila nak bagi free TRIAL PACK Bio-Velocity Alfalfa Concentrated Drink dengan setiap pembelian BVSM ni.

Jom dapatkan BV Alfalfa secara percuma
Whatsapp Kila sekarang!!!

http://yushakilayunus.wasap.my/

www.yushakilayunus.com

Januari 2019 bermula kembali harga asal untuk 3 unit BVSM iaitu RM4,211.10
Jadi jangan bertangguh lagiii
Whatsapp Kila sekarang!!!


http://yushakilayunus.wasap.my/

Premium Beautiful PROMO Raya SALES 2018




❌Tak mampu nak diet, kaki makan. Pantang tengok makanan sedap kat bazar dan buffet Ramadhan 🍗🍫🍟
❌Tak da masa nak bersenam, tambah2 pula Romadhonnn, kurang tenaga nak senam ni 😅
❌Tak sanggup dah nak makan pil, serbuk untuk kurus semua. Malas nak bancuh2 dan risau kesihatan buah pinggang.
❌Tak suka sapu losyen2 panas, tak selesa
❌Tak mampu kawal perasaan jealous bila tengok orang lain nanti pakai Baju Raya nampak cantik dan kemas, tapi kita... Hmmm
.
Jangan risau, jangan putus asa. Saya ada penyelesaian yang mudah untuk sis 👇👇👇
.
💞Pakaian Dalam Pembentukan No 1 di Malaysia, Premium Beautiful💞
.
Kenapa sis harus cuba PB ?
✔Diiktiraf Superbrand iaitu korset yg paling banyak terjual dan paling tinggi kualiti di pasaran!
✔Mempunyai Warranty seumur hidup, kalau koyak atau cangkuk/tetulang patah, boleh hantar repair percuma je!
✔Diiktiraf Pakar Tulang Belakang US. Sesuai untuk mereka yg mengalami masalah postur badan dan sakit belakang.
✔Fabrik yang lembut, sejuk dan meregang 360 darjah. Sis nak pakai time bersenam, aerobic, zumba ke, pun boleh 😀
✔Fabrik yang tidak berbau
.
Bukan tu sahaja sis, PB ni juga dikenali sebagai "One Stop Centre" kerana fungsinya yang menyeluruh seperti di bawah👇👇👇
💞mengalihkan lemak ke tempat yang sepatutnya
💞memberikan bentuk badan idaman
💞mencantikkan dan membentuk semula punggung dan payudara yang lebar dan jatuh
💞menetapkan rahim pada kedudukan nya serta menguatkan lagi rahim
💞melancarkan period yang tidak teratur atau berketul
💞mengatasi masalah Senggugut teruk
💞mengatasi masalah sakit belakang/bongkok/slipdisc/scoliosis
💞mengatasi masalah dalam rahim seperti cyst dan fibroid
.
Jangan fikir lama-lama sis,
Saya nak tawarkan Diskaun Ramadhan bermula dari RM 150 bersama FREE Gift Special untuk sis.
.
Berminat nak saya share lanjut tentang Cara Pembayarannya?

Tak sabar saya nak pakaikan PB untuk sis supaya boleh Beraya dengan "Badan baru" dan penuh Confident! 😀






Set KEMPIS Perut - TRIAL PACK



GASTRIK...macam mana nak puasa..
.
Perut Buncit...BANYAK ANGIN...
.
Menyusu Badan...boleh penuh ke puasa tahun ni
.

Set Kempis Perut ni memang tak asing lagi tambahan pula dalam bulan puasa ni..
Yang dah biasa dengan Set Kempis Perut ni atau ada yang panggil Set PKP, memang satu kewajipan mesti nak ada stok di rumah siap-siap..

Bagi yang baru nak cuba, BERKESAN ke Set Kempis Perut ni..lagi-lagi bagi yang nak cuba atasi masalah-masalah macam kat atas tu...

Kila sediakan khas TRIAL Pack Set Kempis Perut ni sesuai untuk yang nak cuba-cuba...
nak tengok serasi ke tak..best ke tak.. 



Dalam TRIAL Pack Set Kempis Perut ada :
➤ 5sachet Min Kaffe
➤ 5sachet Min Cha
➤ 20tablet Garlic Plus

Special sangat TRIAL Pack Set Kempis Perut kali ni Kila sediakan sekali bersama Teh Tarik Kegemaran FAZURA iaitu MIN CHA😍😍

Untuk satu Set TRIAL Pack Kempis Perut ni cuma berharga RM35
dan RM40 with postage!

So, macam mana nak dapatkan...
boleh terus je whatsapp..
016-6955403





TRIAL Pack Set Glowing Raya



Kulit KUSAM, TONA KULIT TAK SEKATA
.
Kulit muka SUNBURN...baru lepas sukan sekolah
.
ECZEMA..dah macam-macam cara & ubat tapi tetap tak nampak perubahan
.
PARUT JERAWAT...Ya Allah dah tahap malu nak keluar rumah😀
.
STRETCHMARCK...malu dengan cik abang oii!!


Nah cuba dulu TRIAL pack @ set percubaan Set GLOWING Raya nih..
.
Ada 35ml Scrub ME & Beauty Bar ME 💚


Maii kt pakat dok glowing-glowing raya ni
016-6955403



#TESTIMONISCRUBME


















Nak kulit cerah, mulus, gebu...selembut kulit baby...
016-6955403











HARGA PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2017

Nakkk sangat pakai PB!! Nak cari cara yang mampu milik...kat sini lah uols boleh dapat...!! Tengok...promosi harga murah Premium Beautiful 2017 dah start dahh...uols jangan terlepas peluang lagi...terus whatsapp Kila 016-695 5403 nak secure kan promosi premium beautiful murah ni...



Ada lagi yang tak tahu PB tu apa..let's check it here... 

Atau direct whatsapp ke Kila 016-695 5403 
Kila akan bagi FREE consultation, FREE fitting for my blog readers especially!


PB Bukan Korset Sorok Lemak!!!

Sebagai #No1PremiumBeautifulExpertMalaysia banyak juga la comment yang Kila dapat dari client...

"Betul ke pakai korset ni hanya sekadar untuk kita SOROK lemak kita je? Bila pakai je elok, bila bukakk..ya rabbi..selambak balik lemak kita?"

Sebenarnya Premium Beautiful ni...
BUKAN SOROK LEMAK!
Tapiiii....ianya adalah
ALIH, PASSIVE BURN & TETAPKAN LEMAK!

Itulah SPECIAL nya Premium Beautiful ni tau...!

Ada 3 fasa dalam pemakaian Premium Beautiful untuk dapatkan badan yang langsing seperti yang diidamkan...

1) INSTANT SHAPING
- sebaik sahaja uols pakai ONE FULL Set PB, memang terus akan dapat penurunan inci dan shaping badan! However, bila buka semula Premium Beautiful tu badan memang akan kembali kepada bentuk asal...yelahh uols...kita dah ternak lemak tu bertahun-tahun dalam badan...so memang akan ambil masa untuk 'hilangkannya'...

2) PROSES ALIH & SIMPAN LEMAK di tempat yang betul!
- sometimes kita ni nampak kurang menarik hanya kerana lemak yang berteraburan di seluruh badan
Yg breast sampai ke belakang badan...
Yg punggung labuh sampai ke tepi peha...
Yg perut sampai berlapis-lapis lipatannya...

So...fasa ke 2 ni akan ambil masa 1-3 bulan di mana TLC PBExpert akan ajar uols cara alihkan lemak dan letakkan lemak di tempat yang sepatutnya..
Dengan syarat...WAJIB pakai PB 8jam sehari!!
Kalau uols asyik skip2...memang korset uols akan lambat nak serasi dan memorize body curve badan uols..

3) TETAPKAN LEMAK
- biasanya dalam tempoh 3-6 bulan lemak akan berada di tempat yang betul dah kalau uols pakai secara disiplin.

Dalam fasa ke 3 ni uols akan lebih selesa dengan PB uols dan dah ada body curve yang tetap!

Masa ni dan seterusnya...uols pakai ke tak PB..shape uols dah maintain dahh..
So...
Sabar yaaa...6-9 bulan ...bila buka pun badan uols dah cantik macam pakai PB tauu..


TESTIMONI PENGGUNA PB SEPANJANG TAHUN 2016


Since anak dara dah alami Senggugut/PeriodPain yang teruk...kalau tak cure dari awal memang ada komplikasi masa pregnant/bersalin nanti


Pakai PB 5minit je pun dah dapat instant shaping ni kan pulak berbulan malah bertahun...


Alhamdulillah...PB memang alternatif bagi rawatan sakit belakang, slip disc, scoliosis


Keputihan kalau tak dirawat memang boleh menyebabkan kanser...so cegah sebelum terlambat

Berbaloi-baloi kan kalau dengan hanya sarung PB ni boleh selesaikan dua maslah sekaligus; period pain, senggugut dan berulkan posture badan kita..tak delah bongkok je


Kesan bersalin Czer atau secara pembedahan alami sakit belakang, memang sakit sangat...asbab pakai PB boleh bantu atasi masalah sakit belakang ni dan memang Mums choice dijadikan set berpantang bagi yang bersalin Czer mahupun normal

Nak atasi masalah perut buncit, perut berlipat, spare tyre nak pulak kalau nak jadi pengantin memang masalah ni paling ditakuti ramai wanita kan...so atasi dengan sarung je Premium Beautiful secara konsisten
So...jangan tunggu lagi uols...Kila memang akan buang habis-habisan Harga Special Premium Beautiful ni khas untuk pembaca blog Kila...whatsapp/call/sms je: Kila 016-695 5403  



click sini



Loves, 

YUSHAKILA YUNUS
016-695 5403 /  yushakila@gmail.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...