HARGA BVSM MURAH 2018

Hai semua...!!!
Hari ni Kila nak berkongsi berita baik dengan semua pengguna tegar Pelapik Tilam Ajaib/Kuat a.k.a Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)❤
Tercari-cari harga murah, harga mampu milik BVSM ni?
Sooo...kat sini Kila nak share lah dengan uols harga terkini BVSM 2018!!


 SEBELUM = RM 1,488 / 1 unit
KINI = RM 1,403.70 / 1 unit
PROMO TERBARU 3 Unit BSVM = RM 3,373.40 (RM3,576.00)
WAH!! jimaattt sebanyak RM202.60 😲😱
Jadi, untuk promosi sehingga 30 September 2018, anda hanya bayar RM 1,124.50 (RM1,192) seunit dengan pembelian MINIMUM 3 unit. 
Kini anda JIMAT RM 1,090.60 berbanding RM888 sebelum ini.
So, Best ke best??
Untung sangat tau. Boleh beli untuk mak, ayah, adik-beradik, saudara-mara, dan kawan-kawan atau sesiapa saja yang memerlukan dan sedang berikhtiar dengan BVSM ni. Bukan sahaja untuk orang yang sakit tapi semua orang perlu ada sekurang-kurangnya perlu ada 1 set bagi 1 rumah.

Kenapa perlu 1 RUMAH, 1 BVSM?
1. Mengurangkan kesan RADIASI
Premium Beautiful Expert Malaysia Marni Wahab_Harga BVSM Hai-O_Testimoni BVSM BVSM Penipu_Harga Tilam BVSM_Kelebihan BVSM_Bio Velocity Sleep Mate Testimoni_Bio Velocity Sleep Mate Penipu_Selimut Dhuha_Harga Ahli Tilam BVSM_Harga Selimut BVSM_Bio Velocity Sleep Mate_Harga Murah BVSM 2017_Testimoni BVSM 2017_Tilam Kuat BVSM_Harga Murah Bio-Velocity Sleep Mate 2017_kurang radiasi pada kanak-kanak
Dalam zaman serba moden sekarang, handphone sudah menjadi satu keperluan tanpa kita sedari kita terdedah kepada radiasi setiap masa. Bahkan bayi yang baru 2-3 bulan pun dah pandai tengok Tabs or i-pad. Menjadi satu gaya masakini untuk mententeramkan anak-anak yang sedang membesar dengan memberikan handphone dan membiarkan mereka menonton rancangan kegemaran mereka. Semua alatan elektronik tersebut memberi kesan RADIASI yang kurang baik untuk perkembangan anak-anak. Jadi untuk mengurangkan kesan radiasi pada anak mahupun anda sendiri, perlukan pelapik tilam Bio-Velocity Sleep Mate ini.
2. Rawatan Alternatif Paling Mudah
Kaedah Rawatan paling Mudah sebab ianya mudah dibawa kemana sahaja. Tak perlu guna elektrik atau bateri mahupun proses pengecasan kembali. BVSM ni juga mudah digunakan. Hanya baring, selimut, sentuh atau melihat sahaja, anda akan dapat merasakan kesan ‘Energy Velocity’ tersebut.
Premium Beautiful Expert Malaysia Marni Wahab_Harga BVSM Hai-O_Testimoni BVSM BVSM Penipu_Harga Tilam BVSM_Kelebihan BVSM_Bio Velocity Sleep Mate Testimoni_Bio Velocity Sleep Mate Penipu_Selimut Dhuha_Harga Ahli Tilam BVSM_Harga Selimut BVSM_Bio Velocity Sleep Mate_Harga Murah BVSM 2017_Testimoni BVSM 2017_Tilam Kuat BVSM_Harga Murah Bio-Velocity Sleep Mate 2017_ rawatan alternatif paling mudah
3. Menstabilkan Emosi
Tinggal di bandar mahupun di kampung tak lari dari ‘tekanan’. Tekanan kerja, nilai matawang dan kehidupan seharian. Dengan hanya baring atau melihat BVSM selama 10 saat sahaja sapat menukarkan mood anda menjadi lebih ceria dan bertenaga.
4. Fabrik Anti Bakteria
Ramai yang bertanya macam mana cara nak basuh BVSM ni kalau kotor. Jangan risau.. Selama 2 tahun pertama ini boleh digunakan tanpa perlu dibasuh. Sekiranya ada kotoran, semburkan dengan febreeze di tempat yang kotor sahaja. Keunikan Bio Velocity Sleep Mate ini anti bau dan anti bakteria.
5. Memberikan kesan tidur dengan BERKUALITI

Premium Beautiful Expert Malaysia Marni Wahab_Harga BVSM Hai-O_Testimoni BVSM BVSM Penipu_Harga Tilam BVSM_Kelebihan BVSM_Bio Velocity Sleep Mate Testimoni_Bio Velocity Sleep Mate Penipu_Selimut Dhuha_Harga Ahli Tilam BVSM_Harga Selimut BVSM_Bio Velocity Sleep Mate_Harga Murah BVSM 2017_Testimoni BVSM 2017_Tilam Kuat BVSM_Harga Murah Bio-Velocity Sleep Mate 2017_ memberi kesan tidur yang berkualiti

Tidur yang berkualiti bukanlah bermakna tidur paling lama. Tidur yang berkualiti adalah tidur yang LENA walaupun hanya sekejap tapi dapat memberikan  kesan kesegaran selepas bangun. Jadi banyak la masa untuk beribadah di malam hari.
6. Bio-Velocity Sleep Mate Murah
Hanya menggunakan satu barang iaitu Bio-Velocity Sleep Mate ini dapat membantu mengurangkan macam-macam penyakit seperti darah tinggi, kecing manis dan stress semua dengan satu kaedah sahaja iaitu TIDUR dengan tilam kuat Bio Velocity Sleep Mate.
Premium Beautiful Expert Malaysia Marni Wahab_Harga BVSM Hai-O_Testimoni BVSM BVSM Penipu_Harga Tilam BVSM_Kelebihan BVSM_Bio Velocity Sleep Mate Testimoni_Bio Velocity Sleep Mate Penipu_Selimut Dhuha_Harga Ahli Tilam BVSM_Harga Selimut BVSM_Bio Velocity Sleep Mate_Harga Murah BVSM 2017_Testimoni BVSM 2017_Tilam Kuat BVSM_Harga Murah Bio-Velocity Sleep Mate 2017_Promosi terlajak murah BVSM 2017

Jappp...kejapp....🙋🙋
Ada lagi yang Kila nak bagi.... Harga PROMO Pelapik Tilam Bio-Velocity Sleep Mate ni...
Ambil 1 set pun Kila nak bagi special price yang SUPER DUPER JIMAT.
CUMA RM 1,2++ SAHAJA!!!
Promosi sah sehingga 30 September 2018
Cepat grab promo KHAS untuk bulan ni! Sebab bersama promo khas ini Kila nak sertakan FREE Tester BV Alfalfa Concentrated!!
October 2018 harga untuk 3 unit BVSM akan back to normal iaitu RM4,211.10

Harga Jimaattt Herba Maharani 2018

Hai korang!!
Nak bagitau ni kepada semua pengamal tegar Herba Maharani Hai O, memang beruntung sangat korang dapatkan stok terlajak panas Herba Maharani sekarang!
Sebab apa...? Sebab NOW Herba Maharani ada pakej harga jimaattt terlajak murah...😲😮

Harga biasa sekotak Herba Maharani Hai O adalah RM113
Tapiiii sekarang dengan pakej harga jimaattt ni, korang dapat beli 3kotak Herba Maharani pada harga biasa dan extra kotak ke4 hanya dengan harga RM59 SAHAJA!!!
wowwww ke tak wow??
WOWW WOWW WOWW sangattt kannnn

okayyy...jangan tunggu lagi tau korang...
cepattt Whatsapp KILA..!!

http://yushakilayunus.wasap.my/





Kenapa perlu pilih Herba Maharani Hai O
  1. Membantu masalah haid tak teratur
  2. Membantu masalah senggugut, keputihan dan kekuningan
  3. Anti bakteria (sekitar faraj)
  4. Membantu melegakan sakit pinggang, sendi dan lutut
  5. Membantu melegakan migrain dan angin dalam badan
  6. Membantu menguatkan hati dan buah pinggang
  7. Membantu melegakan asma
  8. Membantu menghilangkan bau mulut terutamanya ketika awal pagi
  9. Baik untuk pesakit diabetes
  10. Membantu masalah buasir
  11. Merangsang hormon estrogen, progestrone dan androgen (hormon seks)
  12. Memberi kebahagiaan kepada pasangan
  13. Membantu keusuburan dan awet muda
  14. Mencantikkan, menegang dan melicinkan kulit
  15. Menaikkan seri muka, muka menjadi kemerah-merahan
  16. Menegangkan payudara
  17. Membantu mengatasi kelesuan dan muka pucat
  18. Melambatkan proses menopouse
  19. Menguatkan antibidi/imunisasi
  20. Melancarkan peredaran darah
  21. Membantu mengatasi perpeluhan pada waktu malam
  22. Amalan semasa berpantang
  23. Menambah darah semasa bersalin
  24. Mengutakan otot-otot rahim dan peranakan
  25. Memperbanyakkan susu badan selepas bersalin
  26. Menghilangkan urat timbul
  27. Mengimbangi tekanan darah
  28. Menigkatkan kecerdasan minda

Whatsapp KILA sekarang yeh😊


http://yushakilayunus.wasap.my/

Premium Beautiful PROMO Raya SALES 2018




❌Tak mampu nak diet, kaki makan. Pantang tengok makanan sedap kat bazar dan buffet Ramadhan 🍗🍫🍟
❌Tak da masa nak bersenam, tambah2 pula Romadhonnn, kurang tenaga nak senam ni 😅
❌Tak sanggup dah nak makan pil, serbuk untuk kurus semua. Malas nak bancuh2 dan risau kesihatan buah pinggang.
❌Tak suka sapu losyen2 panas, tak selesa
❌Tak mampu kawal perasaan jealous bila tengok orang lain nanti pakai Baju Raya nampak cantik dan kemas, tapi kita... Hmmm
.
Jangan risau, jangan putus asa. Saya ada penyelesaian yang mudah untuk sis 👇👇👇
.
💞Pakaian Dalam Pembentukan No 1 di Malaysia, Premium Beautiful💞
.
Kenapa sis harus cuba PB ?
✔Diiktiraf Superbrand iaitu korset yg paling banyak terjual dan paling tinggi kualiti di pasaran!
✔Mempunyai Warranty seumur hidup, kalau koyak atau cangkuk/tetulang patah, boleh hantar repair percuma je!
✔Diiktiraf Pakar Tulang Belakang US. Sesuai untuk mereka yg mengalami masalah postur badan dan sakit belakang.
✔Fabrik yang lembut, sejuk dan meregang 360 darjah. Sis nak pakai time bersenam, aerobic, zumba ke, pun boleh 😀
✔Fabrik yang tidak berbau
.
Bukan tu sahaja sis, PB ni juga dikenali sebagai "One Stop Centre" kerana fungsinya yang menyeluruh seperti di bawah👇👇👇
💞mengalihkan lemak ke tempat yang sepatutnya
💞memberikan bentuk badan idaman
💞mencantikkan dan membentuk semula punggung dan payudara yang lebar dan jatuh
💞menetapkan rahim pada kedudukan nya serta menguatkan lagi rahim
💞melancarkan period yang tidak teratur atau berketul
💞mengatasi masalah Senggugut teruk
💞mengatasi masalah sakit belakang/bongkok/slipdisc/scoliosis
💞mengatasi masalah dalam rahim seperti cyst dan fibroid
.
Jangan fikir lama-lama sis,
Saya nak tawarkan Diskaun Ramadhan bermula dari RM 150 bersama FREE Gift Special untuk sis.
.
Berminat nak saya share lanjut tentang Cara Pembayarannya?

Tak sabar saya nak pakaikan PB untuk sis supaya boleh Beraya dengan "Badan baru" dan penuh Confident! 😀






Set KEMPIS Perut - TRIAL PACK



GASTRIK...macam mana nak puasa..
.
Perut Buncit...BANYAK ANGIN...
.
Menyusu Badan...boleh penuh ke puasa tahun ni
.

Set Kempis Perut ni memang tak asing lagi tambahan pula dalam bulan puasa ni..
Yang dah biasa dengan Set Kempis Perut ni atau ada yang panggil Set PKP, memang satu kewajipan mesti nak ada stok di rumah siap-siap..

Bagi yang baru nak cuba, BERKESAN ke Set Kempis Perut ni..lagi-lagi bagi yang nak cuba atasi masalah-masalah macam kat atas tu...

Kila sediakan khas TRIAL Pack Set Kempis Perut ni sesuai untuk yang nak cuba-cuba...
nak tengok serasi ke tak..best ke tak.. 



Dalam TRIAL Pack Set Kempis Perut ada :
➤ 5sachet Min Kaffe
➤ 5sachet Min Cha
➤ 20tablet Garlic Plus

Special sangat TRIAL Pack Set Kempis Perut kali ni Kila sediakan sekali bersama Teh Tarik Kegemaran FAZURA iaitu MIN CHA😍😍

Untuk satu Set TRIAL Pack Kempis Perut ni cuma berharga RM35
dan RM40 with postage!

So, macam mana nak dapatkan...
boleh terus je whatsapp..
016-6955403





TRIAL Pack Set Glowing Raya



Kulit KUSAM, TONA KULIT TAK SEKATA
.
Kulit muka SUNBURN...baru lepas sukan sekolah
.
ECZEMA..dah macam-macam cara & ubat tapi tetap tak nampak perubahan
.
PARUT JERAWAT...Ya Allah dah tahap malu nak keluar rumah😀
.
STRETCHMARCK...malu dengan cik abang oii!!


Nah cuba dulu TRIAL pack @ set percubaan Set GLOWING Raya nih..
.
Ada 35ml Scrub ME & Beauty Bar ME 💚


Maii kt pakat dok glowing-glowing raya ni
016-6955403



#TESTIMONISCRUBME


















Nak kulit cerah, mulus, gebu...selembut kulit baby...
016-6955403











HARGA PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2017

Nakkk sangat pakai PB!! Nak cari cara yang mampu milik...kat sini lah uols boleh dapat...!! Tengok...promosi harga murah Premium Beautiful 2017 dah start dahh...uols jangan terlepas peluang lagi...terus whatsapp Kila 016-695 5403 nak secure kan promosi premium beautiful murah ni...



Ada lagi yang tak tahu PB tu apa..let's check it here... 

Atau direct whatsapp ke Kila 016-695 5403 
Kila akan bagi FREE consultation, FREE fitting for my blog readers especially!


PB Bukan Korset Sorok Lemak!!!

Sebagai #No1PremiumBeautifulExpertMalaysia banyak juga la comment yang Kila dapat dari client...

"Betul ke pakai korset ni hanya sekadar untuk kita SOROK lemak kita je? Bila pakai je elok, bila bukakk..ya rabbi..selambak balik lemak kita?"

Sebenarnya Premium Beautiful ni...
BUKAN SOROK LEMAK!
Tapiiii....ianya adalah
ALIH, PASSIVE BURN & TETAPKAN LEMAK!

Itulah SPECIAL nya Premium Beautiful ni tau...!

Ada 3 fasa dalam pemakaian Premium Beautiful untuk dapatkan badan yang langsing seperti yang diidamkan...

1) INSTANT SHAPING
- sebaik sahaja uols pakai ONE FULL Set PB, memang terus akan dapat penurunan inci dan shaping badan! However, bila buka semula Premium Beautiful tu badan memang akan kembali kepada bentuk asal...yelahh uols...kita dah ternak lemak tu bertahun-tahun dalam badan...so memang akan ambil masa untuk 'hilangkannya'...

2) PROSES ALIH & SIMPAN LEMAK di tempat yang betul!
- sometimes kita ni nampak kurang menarik hanya kerana lemak yang berteraburan di seluruh badan
Yg breast sampai ke belakang badan...
Yg punggung labuh sampai ke tepi peha...
Yg perut sampai berlapis-lapis lipatannya...

So...fasa ke 2 ni akan ambil masa 1-3 bulan di mana TLC PBExpert akan ajar uols cara alihkan lemak dan letakkan lemak di tempat yang sepatutnya..
Dengan syarat...WAJIB pakai PB 8jam sehari!!
Kalau uols asyik skip2...memang korset uols akan lambat nak serasi dan memorize body curve badan uols..

3) TETAPKAN LEMAK
- biasanya dalam tempoh 3-6 bulan lemak akan berada di tempat yang betul dah kalau uols pakai secara disiplin.

Dalam fasa ke 3 ni uols akan lebih selesa dengan PB uols dan dah ada body curve yang tetap!

Masa ni dan seterusnya...uols pakai ke tak PB..shape uols dah maintain dahh..
So...
Sabar yaaa...6-9 bulan ...bila buka pun badan uols dah cantik macam pakai PB tauu..


TESTIMONI PENGGUNA PB SEPANJANG TAHUN 2016


Since anak dara dah alami Senggugut/PeriodPain yang teruk...kalau tak cure dari awal memang ada komplikasi masa pregnant/bersalin nanti


Pakai PB 5minit je pun dah dapat instant shaping ni kan pulak berbulan malah bertahun...


Alhamdulillah...PB memang alternatif bagi rawatan sakit belakang, slip disc, scoliosis


Keputihan kalau tak dirawat memang boleh menyebabkan kanser...so cegah sebelum terlambat

Berbaloi-baloi kan kalau dengan hanya sarung PB ni boleh selesaikan dua maslah sekaligus; period pain, senggugut dan berulkan posture badan kita..tak delah bongkok je


Kesan bersalin Czer atau secara pembedahan alami sakit belakang, memang sakit sangat...asbab pakai PB boleh bantu atasi masalah sakit belakang ni dan memang Mums choice dijadikan set berpantang bagi yang bersalin Czer mahupun normal

Nak atasi masalah perut buncit, perut berlipat, spare tyre nak pulak kalau nak jadi pengantin memang masalah ni paling ditakuti ramai wanita kan...so atasi dengan sarung je Premium Beautiful secara konsisten
So...jangan tunggu lagi uols...Kila memang akan buang habis-habisan Harga Special Premium Beautiful ni khas untuk pembaca blog Kila...whatsapp/call/sms je: Kila 016-695 5403  



click sini



Loves, 

YUSHAKILA YUNUS
016-695 5403 /  yushakila@gmail.com


Mak Anak Empat MAINTAIN Pinggang Kerengga

Selalu yang menjadi masalah kepada kaum wanita apabila bersalin adalah disebabkan susah nak maintain or nak dapatkan balik bentuk badan asal seperti sebelum mengandung.
Disebabkan itulah orang-orang tua kita dahulu pentingkan sangat penjagaan semasa dalam pantang. Logically kalau kita tengok mak-mak or nenek-nenek kita dahulu jarang nak ada masalah kurus selepas bersalin seperti zaman sekarang.
Body diorang tetap maintain dengan pinggang kerengganya kan..

Nak kembali kepada Pinggang Kerengga seperti zaman anak dara sebenarnya tidaklah mustahil dan tak susah mana pun..
Jika BETUL memilih Set Berpantang Set Bersalin yang betul dan sesuai..

Mak-mak zaman moden sekarang ni ramai dah yang tak kisah penjagaan semasa dalam pantang.. 2minggu lepas bersalin je dah keluar shopping mall.. Sedangkan ketika itulah body kita sedang dalam proses baikpulih dan memerlukan rehat serta penjagaan yang rapi dan betul..

Nak memudahkan kerja mak-mak zaman moden ni, sebab itulah Set Berpantang Premium Beautiful ini diperkenalkan.. Banyak dah testimoni yang mengakui bahawa dengan berpantang bersama Set Berpantang Premium Beautiful ni lebih memudahkan kerja serta pergerakan mereka. Dalam tak menang tangan nak uruskan baby yang baru lahir serta kerja rumah dan menguruskan diri sendiri, dengan adanya Set Berpantang Premium Beautiful ni segalanya dapat diselesaikan dengan mudah di samping kesihatan diri dalam tempoh berpantang terjaga dengan baik.

Berikut merupakan testimoni Mak Anak Empat yang KEMBALI mendapat Pinggang Kerengga setelah empat kali bersalin!
Aduhhh! Berdarah mata tengok testimoni Mak Anak Empat ni kann...



Ye..seperti yang saya mention di awal-awal tadi, sebenarnya tak mustahil pun..cuma pilih Set Berpantang Set Bersalin yang BETUL dan terbaik!

Nak menjadikan impian mak-mak semua realiti, saya memang ada Offer FREE Fitting kepada mak-mak yang nak cuba or nak rasa dulu pakai Set Berpantang Premium Beautiful ni macam mana..
YES! FREE fitting tau! 

So, boleh la book tarikh yang mak-mak free untuk kita set bila kita nak FREE fitting tu..  
Mak-mak boleh reach me out tru whatsapp here... wasap.my/60166955403


click sini

Wanita Ini Kongsikan 10 Tips Maintain Berat Badan Lepas Bersalin, VIRAL oleh Siakap Keli

Wowww...bestnyaaa, dapat VIRAL dalam Siakap Keli. And best sangat sebab dapat 10 Tips nak maintain berat badan lepas bersalin. Dannn lagi best antara salah satu Tips beliau kekal maintain adalah dengan berpantang bersama Premium Beautiful Corset 😍


Tips No 3 - "Pastikan pakai bengkung kalau boleh 100 hari. Kalau lebih lagi bagus sebenarnya. Tapi saya ni pakai Premium Beautiful je sebab mudah nak pasang sendiri. Pakai setiap masa kecuali masa mandi, masa berurut & tungku je bukak...pakai tu biar kemas & selesa..makin hari badan makin ikut shape so ketatkan lagi biar ikut sampai kita puas hati balik shape kita"




So, u all yang nak bermula berpantang dengan Premium Beautiful, please direct contact Kila or my team #No1CertifiedPremiumBeautifulExpertMaslaysia...kami akan guide cara-cara yang betul dan selamat untuk kembali ke body asal seperti sebelum mengandung..

Pasal bajet u all jangan risau...sebab my team ada beberapa method of payment yang membolehkan u all mampu milik set berpantang Premium Beautiful ni...tak caye, lets check it here...

Premium Beautiful mampu milik - Harga Murah 2017




  Loves, 

YUSHAKILA YUNUS
016-695 5403 / yushakila@gmail.com

HARGA MURAH MIN KAFFE PROMOSI 2017



Pernah dengar tentang Min Kaffe? Pernah rasa? Nak rasa or nak cuba rasa? Tak puas dan nak lagi...? No wonder kan Min Kaffe ni jadi Kopi Paling Viral 2016!!

Uols yang dah rasa, nak cuba rasa dan tak puas lagi dengan Min Kaffe ni boleh direct contact 016-695 5403 untuk dapatkan harga promosi 2017. 

Nak tahu apa lagi khasiat dan kandungan Min Kaffe ni, boleh scroll berikutnya...


KHASIAT MIN KAFFE, KOPI TANPA GULA


1. TANPA GULA - Rasa kopi yang enak tanpa risiko kencing manis atau darah tinggi. 

2. GARAM BULUH - Kopi garam Buluh; diperkaya dengan garam buluh organik semulajadi dari Korea yang terbukti berkhasiat dan kaya dengan bahan mineral seperti magnesium (menggalakkan penyerapan kalsium)

3. LAWAS - Majoriti pengguna Min Kaffe dah tahu, lepas je minum Min Kaffe ni confirm cepat rasa nak ke tandas. 

4. AROMA ISTIMEWA - Bancuh jer Min Kaffe terus naik bau aroma kopi yang best. Memang membangkitkan dan menyegarkan mata. 

5. KOPI KURUS - Secawan Min Kaffe pada waktu pagi mampu mengelakkan rasa lapar sehingga waktu makan tengah hari. Sesuai untuk yang tengah berdiet dan nak turunkan berat badan.   





CARA PENGAMBILAN MIN KAFFE

Kopi garam buluh Min Kaffe bebas diambil pada bila-bila masa yang dirasakan sesuai. Samada waktu pagi dijadikan sarapan, sewaktu minum petang mahupun pada waktu malam. 

Caranya bancuh satu sachet Min Kaffe dengan 150ml air panas. Kacau dan sedia diminum. 

Min Kaffe boleh juga diminum sejuk bersama ais. 




HARGA MURAH MIN KAFFE

Harga sekotak Min Kaffe yang mengandungi 20 sachet ialah 

RM33 (Semenanjung)
RM35 (Sabah, Sarawak) 

PROMOSI!! Pembelian 12kotak ke atas layak dapat harga borong dari Kila.

ORDER MIN KAFFE SEKARANG!!!
SMS/Whatsapp "Min Kaffe" ke 016-695 5403





Loves, 

YUSHAKILA YUNUS
016-695 5403 / yushakila@gmail.com

PROMOSI KOMBO MIN KAFFE RAMADHAN 2017

Assalamualaikum semua...

In shaa Allah less than 3weeks kita umat Islam nak menyambut Ramadhan dah..preparation macam mana tue..:) puasa dah habis ganti ke uols?

Hahah...ok lah...as preparation before sampai nya Ramadhan(1438H) 2017 tahun ni, Kila rasa dah nak start buat Promosi Kombo Min Kaffe Ramadhan 2017. Sebabnya Kila rasa dapat bantu uols 'practice' lebih awal sebelum bulan Ramadhan nanti. Cotohnya kalau masih ada yang sedang menggantikan puasa pada masa ni, bolehlah nak grab promosi kombo Ramadhan Kila ni...


MIN KAFFE  sememangnya dicari-cari semasa bulan puasa kerana dijadikan menu bersahur dan berbuka yang 'simple' tetapi mengenyangkan. Sekaligus dapat membantu memastikan ibadah puasa sepanjang hari berjalan dengan sempurna, in shaa Allah. Kerana dengan mengambil secawan Min Kaffe ketika bersahur dapat menahan diri dari berasa cepat lapar dan memberi tenaga sepnjang hari, manakala ketika berbuka dapat menghilangkan lesu badan setelah seharian berpuasa dan membantu mengerjakan ibadah lain pada malam hari dengan baik. 


KOMBO DOUBLE JIMAT

Bagi Kombo I - pembelian 3kotak Min Kaffe dengan harga hanya RM100 dah termasuk kos postage!!
Sekotak ada 20 sachet, 3kotak cukup untuk sebulan puasa 30hari kalau uols nak ambil setiap kali bersahur dan bebuka. 


KOMBO DOUBLE JIMAT II

Bagi Kombo II - beli 2kotak Min Kaffe dan sebotol Garlic tablet dengan harga RM100 sahaja!! 
Gabungan Min Kaffe + Garlic memang famous sangat dengan nama SET KEMPIS PERUT! Garlic banyak membantu dalam melawaskan serta membuang angin. Bulan puasa memang banyak sangat makanan yang sedap-sedap, tak mustahil lepas je berbuka perut akan sebu. Ada juga susah nak membuang pada waktu pagi sebab tak sarapan kan. Memang gabungan Min Kaffe dan Garlic ni sangat sesuai diamalkan semasa dalam bulan puasa. 


KOMBO DOUBLE JIMAT III  

Bagi Kombo III - terdiri daripada 2kotak Min Kaffe dan sebotol Celgynic Gold hanya dengan harga RM200 jeerr!!
Celgynic ni digelar sebagai 'Fat Shooter' tau! Yang nak diet bulan puasa ni elok sangat lah ambil gabungan Min Kaffe dan Celgynic ni. Memang cepat lah turun berat badan tu nanti. Dah tak perlu risau kalau baju raya tak muat sebab walau makan macam-macam semasa berbuka dah ada 'fat shooter' yang tolong pecahkan lemak-lemak yang tak perlu tu...terus digest je orang kata...


So, uols boleh pilih mana-mana kombo double jimat ni ikut kesukaan masing-masing. Memang baanyaakk sangat jimat tau uols berbanding dari biasa. 





Harga sekotak Min Kaffe yang mengandungi 20 sachet ialah 

RM33 (Semenanjung)
RM35 (Sabah, Sarawak) 


PROMOSI!! Pembelian 12kotak ke atas layak dapat harga borong dari Kila.

ORDER PROMOSI KOMBO MIN KAFFE RAMADHAN 2017 SEKARANG!!!

SMS/Whatsapp "Min Kaffe" ke 016-695 5403

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...