Set Berpantang untuk Caesarean Mommy

Khas untuk mommy-mommy yang bersalin secara #caesarean yang masih tercari-cari #setberpantang @ #setbersalin yang sesuai, mommy-mommy boleh  cuba dapatkan Premium Beautiful Corset nie. 

Apa kaitan corset dengan set berpantang yang diperlukan oleh orang ketika di dalam pantang?
Premium Beautiful merupakan satu-satunya corset yang boleh digunakan ketika dalam pantang.Ini merupakan testimoni diri saya sendiri. Melahirkan melalui kaedah caesarean kata orang susah nak jaga ketika dalam proses berpantang. Mungkin ada betulnya kerana apabila caesarean kita tak boleh nak berurut, tak boleh nak bertungku, tak boleh nak pakai barut/bengkung selagi luka caesar belum sembuh. Memang ngeri kalau tempat caesar tak dijaga dengan betul maka akan berganda-ganda lah sakit yang ditanggung. 

Alhamdulillah, mengandung anak ketiga saya mencari inisiatif sendiri mencari sesuatu yang selamat & mudah dipakai ketika berpantang tambahan saya telah mempunyai pengalaman bersalin melaui caesarean ketika anak sulung. Akhirnya saya berjumpa dengan set pakaian dalam Premium Beautiful Corset nie. Yakin dengan fungsi & benefit yang ada pada Premium Beautiful saya tak ragu-ragu berpantang dengan Premium Beautiful. 

Inilah hasilnya!! Dalam masa 2bulan dengan pemakaian Premium Beautiful yang konsisten setiap hari saya telah berjaya mendapat kembali bentuk badan idaman seperti sebelum mengandung. Manfaat yang paling ketara ketika memakai Premiu Beautiful semasa berpantang ialah :
  • rasa sakit, pedih, ngilu & berdenyut di tempat #caesar beransur hilang seawal 3hari
  • luka caesar lebih cepat kering & sembuh daripada sebelum nie
  • tiada sakit atau lenguh pinggang terutama ketika menyusukan baby
  • membantu memperbanyakkan pengeluaran susu badan


Ternyata Premium Beautiful #bukancorsetbiasa kerana mampu mengembalikan bentk badan si pemakai persis anak dara! 
#premiumbeautifulexpert

Call/SMS/Whatsapp

016-695 5403

IG @YUSHAKILAYUNUS

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...