Mother of Three : Body RESHAPE with Premium Beautiful Corset

Yes! I am a mother of THREE!!!
Seusia 29 tahun saya telah dianugerahkan 3orang cahaya mata...

29???
Apa adanya pada nombor betul tak???
Tapi kadang-kadang hanya dengan melihat nombor sahaja dah membuat kita takut...gerun...gelisah...bimbang...
Kenapa...??
"Gemuk nyerr aku...baru 29..." 
"Aduh...sakit-sakit la badan nie...anak ramai..."
"Aku baru 29, tapi badan da macam orang 39"
Nie antara fear bagi orang yang concern tentang nombor nie...

But, for me...ALHAMDULILLAH....
29 - walaupuan anak makin bertambah, tapi tahap kesihatan makin meningkat baik...walaupun anak berderet tapi tak de masalah bagi saya untuk menguruskan ketiga-tiga nya sekali tambahan pula saya merupakan ibu yang berkerjaya...and the most familiar yang saya akan dengar dari mulut2 mereka kat luar sana bile admit that I'm a mother of three "la....anak 3 dah ker...ingatkan tak kawen lagi....elok jer kurus kecik nyerrr...."




Bila orang tanyakan apakah rahsia nya....ME, memang tak de rahsia pape...diet??? jauh sekali...sebab saya kalau sampai musim nak makan, akan makan tak kira waktu...nak tido dah pun mampu lagi makan sepinggan mee goreng....:)

CUMA.....
Sewaktu mengandung anak ke3..tiba-tiba terlintas kesedaran dalam hati to take care our body sebaik mungkin...yelah badan kita kan nak pakai lama...especially untuk suami...and I'm searching sesuatu yang selamat & mudah untuk saya amalkan sesuai dengan keadaan saya ibu bekerja yang beranak 3....and one day I found that #bukancorsetbiasa Premium Beautiful!!!
WOW!!!! Amazing!
Memang semua yang saya inginkan mampu dan ada pada #premiumbeautifulcorset nie...Selesai melahirkan anak ke3 through #caesarean saya terus amalkan pemakaian #corsetabangsayang untuk reshape kembali body yang dah menggelebeh semasa mengandung dulu....And now siapa sangka...orang memang tak sangka actually saya nie ibu kepada tiga orang cahaya mata...!!!



With Salleha Roslan, a mother of three also, Queen of Premium Beautiful


With Premium Beautiful you will never expect that what you are!!!


Nak tahu apa lagi Premium Beautiful boleh bantu??
Find out for #premiumbeautifulexpert

YUSHAKILA YUNUS
016-695 5403

IG : yushakilayunus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...