PB MAHAL vs PB NILAI TINGGI

Harga Premium Beautiful bermula dari range 600++ ~ 2K++ bergantung kepada saiz & part yang mahu diambil...MAHAL ke tu????

Ok lah...katakan nilai yang dilaburkan untuk satu set Premium Beautiful ialah RM2000. Premium Beautiful seperti yang sedia maklum befungsi dengan 70% Kesihatan dan 30% Kecantikan. Rata-rata mereka yang TEGAR menggunakan Premium Beautiful mendapat result idaman yang maintain kekal hanya memerlukan masa selama 3tahun. Jadi cuba lah buat sedikit pengiraan berapa banyakkah wang yang dikeluarkan sehari untuk SIHAT & CANTIK dengan Premium Beautiful?
RM2000 yang dilaburkan hari ini untuk mendapatkan hasil yang kekal bertahun-tahun hanyalah RM1.82 SAHAJA sehari perbelanjaan yang dikeluarkan!! Masih MAHAL????

Cuba berfikir sejenak...sekiranya kita pergi ke mana-mana pusat pelangsingan badan atau mengambil apa-apa jenis ubat kurus (bagi mereka yang berusaha untuk mendapatkan berat badan idaman) kos untuk sekali rawatan sahaja menelan belanja sehingga ribuan ringgit. Malahan masih terdedah kepada kesan-kesan sampingan yang sangat berisiko tinggi!
PREMIUM BEAUTIFUL TIDAK MAHAL TETAPI MEMPUNYAI NILAI TINGGI SETANDING HARGANYA!!  

KENAPA????

1) SUPERBRAND - Mendapat pengiktirafan Superbrand Produk yang mana hanya satu-satunya pakaian dalam yang mendapat pengiktirafan ini.

2) LIFETIME WARRANTY - Jaminan seumur hidup dimana sekiranya terdapat sebarang kerosakan pada set Pemium Beautiful anda kos baik pulih adalah PERCUMA seumur hidup!

3) FIR (Far Infrared Ray) - Dilengkapi Teknologi FIR, di mana FIR ini berfungsi menggetarkan molekul air dalam badan seseorang seterusnya mengembangkan saluran darah dan melancarkan perjalanan darah ke seluruh tubuh badan. 

4) Fabrik AKWATEK & AKWADYNE - Fabrik yang digunakan dalam pembuatan Premium Beautiful di mana fabrik yang sama digunakan dalam pembuatan baju para angkasawan & perenang, fabrik yang sangat bermutu tinggi yang dapat menyesuaikan suhu badan pemakai dengan keadaan persekitarannya. 

5) Teknologi 3buah negara maju - Premium Beautiful adalah buatan Malaysia tetapi menggunakan teknologi 3buah negara maju iaitu Amerika Syarikat(jahitan stereoskopik), Jerman(fabrik) & Jepun(FIR).

6) Fleksibel 360' - Pemakaian Premium Beautiful tidak membataskan pergerakan seseorang, mampu bergerak bebas 360', tekstur badan diperbaiki dan tidak berjalan seperti robot!

7) 70% KESIHATAN 30% KECANTIKAN 100% KEYAKINAN- Corset yang mempunyai ciri-ciri kesihatan, yang mampu mencegah kanser peringkat permulaan. Apabila KESIHATAN terjaga maka lahirlah KECANTIKAN luaran & dalaman seterusnya KEYAKINAN akan lahir dalam diri setiap insan!


HASIL PELABURAN YANG KEKAL SELAMANYA
Kurus dalam masa 2tahun tanpa diet yang menyiksakan


Badan maintain slim persis anak dara walupun anak 3Walaupun bersalin secara caesarean tidak mustahil untuk mendapatkan badan idaman seperti sebelum mengandung Anak dara mampu tersenyum lebar kerana Berjaya mendapat bentuk badan yang diidamkanPernah menderita kerana slip disc yang teruk tetapi mampu tersenyum kembali apabila kembali sihat kerana Premium BeautifulYUSHAKILA YUNUS
016-6955403
IG : Yushakila Yunus
#premiumbeautifulexpert
#topagentpbmalysia
#topleaderscircle   

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...