Premium Beautiful for Moms & Moms To Be

Premium Beautiful Corset adalah satu-satunya corset yang boleh dipakai ketika berpantang! Nak tahu kenapa Premium Beautiful nie sangat digalakkan untuk bakal ibu atau ibu yang tengah berpantang??? Jom check it out!Waktu yang sesuai untuk membeli Premium Beautiful

Rata-rata ibu mengandung sering bertanyakan bilakah waktu yang sesuai untuk membeli corset Premium Beautiful nie...
Ibu yang sedang hamil sudah boleh mulakan simpanan/tabungan untuk membeli Premium Beautiful berdasarkan tarikh jangkaan bersalin(EDD). Bagi ibu-ibu yang tidak menghadapi masalah modal corset PB boleh dibeli sebelum kandungan memasuki usia 8bulan...sebaik-baiknya ketika kandungan berusia 6-7bulan...ini adalah kerana ketika kandungan ibu-ibu berusia 6-7bulan bentuk badan ibu-ibu adalah seakan-akan hampir sama ketika ibu-ibu baru lepas melahirkan. Lebih mudah & tepat #pbexpert mengukur & mendapatkan saiz yang sesuai dengan bentuk badan yang baru lepas melahirkan.

Bagi ibu-ibu yang sedang mencari #setberpantang ini, berita baik untuk ibu-ibu semua kerana pembelian sebelum akhir Disember 2014 akan mendapat cash rebate!

Premium Beautiful corset boleh mula dipakai selepas melahirkan; bagi yang melahirkan secara normal PB corset boleh dipakai seawal 3-7hari bersalin dan bagi yang melahirkan secara pembedahan/caesarean PB corset boleh mula dipakai seawal minggu kedua kelahiran @ apabila luka caesar telah mulai sembuh/benar2 sembuh.   


Kenapa Premium Beautiful baik untuk wanita selepas bersalin?
Premium Beautiful adalah satu-satunya corset yang boleh dipakai ketika berpantang.
Waktu terbaik untuk menurunkan 'baby fat' adalah dalam masa 30hari berpantang. Dengan pemakaian PB corset nie membantu mempercepatkan lagi proses tersebut dengan adanya fungsi FIR yang ada didalam corset nie. FIR ini juga membantu mengecutkan rahim & menetapkan kembali rahim pada kedudukan asalnya. Pemakaian Long Girdle sangat baik untuk membantu menaikkan rahim & ianya tidak menekan peranakan ibu-ibu. Selain itu FIR mampu mengganti proses bertangas di mana semasa memakai Premium Beutiful corset ini badan ibu-ibu akan terasa hangat, berpeluh seperti orang yang sedang bertangas. FIR juga boleh mengelakkan bengkak susu. Bengkak susu terjadi apabila saluran air susu keluar tersumbat, maka FIR akan memperbetulkan dan melancarkan perjalanan darah ke seluruh badan dan seterusnya bengkak susu dapat dielakkan. Premium Beautiful juga menarik semua kotoran air bisa & darah nifas keluar dengan cepat. Jangkamasa darah nifas keluar juga dipendekkan apabila segala kotoran & bisa telah dikeluarkan dengan pemakaian Premium Beautiful.


Bengkung Premium Beautiful VS Bengkung Tradisional

Waist Nipper :
  • Lebih mudah & cepat; jimat masa untuk melilit malah lebih banyak masa untuk membelai baby
  • Mudah dipakai & ditanggal, hanya perlu cangkuk kan ajee..
  • Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang berpantang sendiri
  • Boleh digunakan untuk mengurangkan jaundice/kuning pada bayi yang baru lahir; balutkan bayi dengan Waist Nipper ini
  • Sangat kos efektif! Kerana bukan sahaja dipakai ketika dalam pantang malah boleh dipakai selepas habis berpantang, untuk kempiskan perut dan bila-bila masa sahaja untuk maintain body shaping menarik
 
Premium Beautiful Mesra Penyusuan
Memakai Long Bra Premium Beautiful tidak menghalang ibu-ibu untuk memberi baby susu badan sepenuhnya. Apatah lagi cup Long Bra yang direka khas memudahkan ibu-ibu mengepam susu atau memberi bayi susu secara direct dari breast. Tak perlu risau, lace yang ada pada Long Bra sangat berkualiti & kukuh dan tidak mudah rosak atau koyak apabila ditarik. Penyusuan yang agak lama kadangkala membuatkan para ibu merasa lenguh dan ini boleh dielakkan dengan pemakaian Premium Beautiful!
YUSHAKILA YUNUS
016-6955403
IG : Yushakila Yunus
#premiumbeautifulexpert
#topagentpbmalysia
#topleaderscircle

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...