Premium Beautiful untuk Bakal Pengantin

Saya nak share testimoni seorang pengguna Premium Beautiful. In fact she is my lovely cousin.

My cousin nie memang ade sejenis penyakit yang sampi sekarang pun doctor susah nak confirmkan apakah nama penyakitnya itu. Setiap kali penyakitnya menyerang, seleruh badannya akan menggeletar dan kalau teruk boleh akibatkan tak sedar diri...past few years ubatlah peneman setia untuk  mengelakkan daripada penyakitnya datang. Doktor dah confirmkan bahawa itu bukan sawan and till the date doktor masih tak dapat nak bagi jawapan apakah penyakit yang dihidapinya.

2minggu sebelum entry ini, beliau mengambil keputusan untuk ikhtiar dengan Premium Beautiful. 2hari sebelum entry ini, beliau telah menajalani satu Kursus team building di mana kursus tersebut memerlukan stamina & tenaga yang kuat. Berkat usaha, doa & tawakal kepada Allah S.W.T beliau selamat & sihat menjalani kursus tersebut tanpa serangan penyakitnya. Berikut merupakan mesej beliau kepada saya, menyatakan betapa gembiranya dia...

  
Tahniah kepada my dearest cousin Nurul Syahirah sebab dah ambil keputusan yang tepat untuk bersahabat dengan Premium Beautiful!
Malah, 3hari selepas entry ini merupakan hari bahagia beliau di mana beliau akan menamatkan zaman bujangnya. Sangat tepat pilihan yang dibuat olehnya kerana memiliki Premium Beautiful ketika ini. Dear Tembam (I called her Tembam) this is the best choice that you ever made!! Premium Beautiful bukan sahaja sebagai #pakejsihat kamu malah juga sebagai #pakejperkahwinan & #setberpantang yang akan digunakan kelak!!!
Calling to all Bride to Be!!!!
Premium Beautiful pakej lengkap untuk anda kini, esok & selamanya.....kerana....
#setbersalin
#setberpantang
#setkurus
#setjimat
#bodyshaping
#kesihatan
#corsetabangsayang
#malampertama


YUSHAKILA YUNUS
016-6955403
IG : Yushakila Yunus
#premiumbeautifulexpert
#topagentpbmalysia
#topleaderscircle
  


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...