LAST DAY CALLING!!!

HARGA JIMAT Premium Beautiful + REBATE Hebat


Hari ini merupakan hari terakhir untuk anda semua merebut peluang untuk mendapatkan harga Premium Beautiful pada harga jimat!!

Esok, bermula 1 March 2015 bakal berlaku perubahan pada harga Premium Beautiful ini.

Berada di pasaran Malaysia dan hampir seluruh dunia selama hampir 23 tahun, pertama kalinya Premium Beautiful mengalami perubahan pada harganya. Namun harga baru itu masih dikategorikan sebagai harga mampu milik! Jika nak dibandingkan dengan perubahan harga yang bakal berlaku esok, harga baru masih mampu bagi mereka yang ingin mendapatkan PB khusunya yang mempunyai masalah kesihatan. Jika nak dibandingkan dengan kos rawatn kesihatan yang boleh menelan belanja sehingga puluh ribuan ringgit. 

Pada hari terkahir ini, jika anda mendapatkanset PB pada hari ini memang double jimat kerana bukan sahaja boleh jimat pada harga tapi juga bolehmendapatkan rebate hebat dan free gift!

Masih ada beberapa jam sebelum hari esok, untuk anda yang memang nak grab peluang nak harga jimat ini, segera hubungi #pbexpert sekitar kawasan anda.    


#pbexpert_klselangor
016-695 5403

#portklang
016-921 1543

#semenyih #kajang
019-265 8415

#sepang #KLIA #banting
011-2832 8398

************************************
KENAPA MESTI PREMIUM BAUTIFUL
************************************
1. SUPERBRAND

2. LIFE TIME WARRANTY

3. TEKNOLOGI JEPUN, JERMAN, US, TAIWAN

4. TEKNOLOGI FIR

5. PENGKTIRAFAN PAKAR CHIROPRACTOR - PAKAR TULANG DUNIA

6. FABRIK AKWATEK & AKWADYNE

7. FLEKSIBEL 360'

8. 70% KESIHATAN 30% KECANTIKAN


LOVE, 

YUSHAKILA YUNUS
016-695 5403

#premiumbeautifulexpert #topagentpbmalaysia #pbcorset #tsunamipb #topleaderscirle #premiumbeautifulcorset #premiumbeautiful #breastcancer #sakitpuan #yushakilayunus #meru #klang #selangor #shahalam #kualaselangor #bukitkapar #saujanautama #puncakalam


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...