PREMIUM BEAUTIFUL MEMBANTU BEKAS PESAKIT KANSER PAYUDARA

Assalamualaikum everyone!!!

Entry kali nie Kila nak share tentang kisah seorang bekas pesakit kanser payudara, Kak Soraya Shariff...
Kak Soraya actually merupakan seorang bekas pensyarah di salah sebuah IPT di Kuala Lumpur. Apa yang bakal Kila share kan nanti merupakan personal sharing daripada Kak Soraya sendiri...semoga dengan perkongsian Kak Soraya nie dapat memberi harapan baru kepada semua penghidap kanser dan memberi kesedaran kepada kita semua betapa pentingnya menjaga kesihatan kita luar & dalam start from now dan bukannya nanti....

Alhamdulillah, Kak Soraya berjumpa dengan Premium Beautiful dan banyak membantu dari segi alternatif rawatan penyakitnya. Jom kita ikuti kisah Kak Soraya melawan sel-sel kanser serta rawatan kimoterapi yang harus dilalui beliau...

Semoga Kak Soraya terus diberi kesihatan yang baik dan berpanjangan...Aminn... 


"I am myself a cancer survivor n I know what Zul means when he says ilmu bnyk di dada tp berat mulut nak share.
Coming from the other side, I want to share how it feels because when you are fighting between life and death you want to hear benda2  yg 'sahih' - genuine, authentic, sound. Proven things and not be hoodwinked by crack remedies. Sebab dlm market ada mcm2 claim tentang rawatan cancer e.g Kangen Water, Transfer Factor, reverse osmosis, tukang urut cancer, rawatan ghaib  etc etc etc. Semua ni akan datang bila you sakit, so who to believe?
To be honest, I know my health has been enhanced through the PB. I started using the PB  1.5 years after I had surgery, chemo, radiotheraphy. Syukur Alhamdulillah.
Yang paling ketara, during a follow up mammogram the radiologist commented that my breast skin n scar nampak bersih/cantik tak mcm dulu. The scar used t be hard n the skin hitam and dry due to 35 radiotheraphy sessions. Skin tu dulu mcm terbakar. Selepas pakai PB ia bertukar, probably because the FIR concentrated at the lace stitching yg ada di cup area.
Also, because cancer cells thrive in and love cold bodies, I believe wearing the PB helps as it helps to regulate our body temperature through the FIR. So keeping your body temperature up is vital in fighting/preventing C and a fact that many do not know.
Cancer cells also grow in Oxygen free environments, sebab tu exercise is important. So even when I run or go to the gym I use my PB sebab the FIR enhances blood circulation, thus increasing oxygen levels. Cancer cells don't like this! InsyaAllah.
So kalau ada sesiapa yg tak nk pakai PB sebab dia takut panas ke tak selesa ke, K Soraya selalu share  this  point. Esp now we live sleep drive semua nak aircon..memudaratkan  sebenarnya.
So ini antara testimony yg saya share, but I always stress that it can help the healing process or prevention, amongst other things, such as:
1. Lifestyle changes -food, juicing,  exercise, rest
2. Mindset changes - prayers, faith n positive thinking
3. Regular checkups & listening to your body - check all warts n bumps you may find
4. Alternative treatments -e.g acupuncture, breast massage, heat treatment.
My cancer stage 2A but aggressive tumor masa diagnosed. My Onclogist  said masa tu high chance for it to come back to the brain within 2 years.
SubhanAllah, semua perancangan Allah. Kita usaha n doa sebanyak mungkin.  I have complete faith in Allah's mercy. 
Apa yg K Soraya nk share kalau kita nak sihat, deep faith, positivity  n try Everything that you feel helps you.  ( PB Bvsm garlic Garam buloh) All these I guna.Yakin Sihat. InsyaAllah."






 




LOVES, 

YUSHAKILA YUNUS
016-6955403
#premiumbeautifulselangor
#premiumbeautifulklselangor



#breastcancer, #kanserpayudara, kansersurvivor, premiumbeautiful, pbexpert, #pbexpertklang, #fightforcancer, #premiumbeautifulelegance, #makna
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...