BISNES DENGAN PULANGAN MODAL 100%

Nak hidup kat bandar nie especially memang kene berhutang...kalau tak kat mana nak berteduh kalau tak beli/sewa rumah, macam mana nak pergi kerja kalau tak de kenderaan nak ulang alik...

Bila kita kata jangan berhutang...ada pulak cendekiawan yang mengutarakan buah fikiran nya sebegitu...

Betul, memang Kila akui sangat...hidup kita nie kalau tak berhutang macam mana nak ada harta kan...macam mana nak miliki apa yang diidamkan...betul Kila pun tak nafikan hal itu....

Tapi sedar atau tidak, nowadays rata-ratanya ramai yang salah gunakan kemudahan berhutang tu...bak kata pepatah "gali lubang tutup lubang" @ "overlap"

Berhutang jenis macam tu lah perlu sangat-sangat dielakkan...!! Kita mungkin senang masa sekarang tapi kita tak tahu bahananya akan datang, mungkin akan membabitkan sehingga ke anak cucu kita...

Dulu, Kila pun pernah tersilap langkah dengan kemudahan nie..tapi Alhamdulillah Kila cepat tersedar sebelum lebih parah....then sebab itu Kila ambil langkah bijak nie, berhutang sekali tetapi untuk suatu tujuan yang Kila tahu akan mengembalikan nilai hutang tu lebih daripada apa yang Kila pinjam...

Bisnes mana yang tak perlukan modal...kalau dah bisnes namanya dah tentu nak ada modal...kalau tak bukan bisnes namanya...hatta nak jual pisang goreng cheese kat tepi simpang pun perlukan modal....

Besar atau kecil modal sesuatu perniagaan tu bergantung kepada bagaimana perniagaan tersebut beroperasi...

Kepada mereka yang masih mencari-cari bisnes apa yang nak dijalankan yang boleh mengembalikan modal perniagaan anda 100%....then, actually uoll dah berjumpa dengan bisnes yang tepat...percaya atau tidak dengan proven marketing strategy yang dah berjaya uoll mampu dapat semula modal yang uoll laburkan 100% dalam masa kurang dari setahun...!!!!

Berminat nak sertai bisnes yang boleh bagi pulangan modal 100% + Bonus besar setiap bulan, boleh direct pm/whatsapp Kila yerr....:) 016-6955403


LOVES, 

YUSHAKILA YUNUS
016-6955403
#premiumbeautifulselangor
#premiumbeautifulklselangor
#topagentpremiumbeautiful


#onlinebisnes #bisnesbermentor #topleaderscircle #extraincome #mulameniaga #timefreedom #finacialfreedom #bebashutang #hutanglapuk #bayarhutang #ptptn #bayarptptn #blacklist #senaraihitam #pendapatanlimaangka #premiumbeautifulelegance #pbexpert #tsunamipn #workfromhome #kerjadarirumah #housewife #incomehousewife 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...