CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFUL

"UKURAN SALAH BAGI KESAN PADA PEMAKAIAN YANG SALAH DAN TIDAK SELESA"

Today, Kila nak share macam mana nak pakai Premium Beautiful dengan selesa tahap maksima dan berjalan denggan penuh confident!! Ianya bermula daripada cara ukuran dan cara tentukan saiz Premium Beautiful. 

First step dalam mendapatkan Premium Beautiful, mestilah dimulakan dengan mendapatkan ukuran badan. Ukuran badan ini akan menentukan size Premium Beautiful korang. Ukuran yang salah akan terhasil saiz yang salah!! Disebabkan saiz yang salah lah timbulnya masalah-masalah seperti #ketat, #sakitketikapakaiPB, #susahbergerak, #berjalansepertirobot, #sesaknafas dan sebagainya. Pecayalah! Premium Beautiful is The Best Ever Corset yang boleh dipakai bertahun-tahun dengan set yang sama kalau size tu betul-betul ikut ukuran badan kita. 

Untuk menentukan size Premium Beautiful, Kila akan ambil 4 ukuran bahagian badan korang iaitu Puncak Dada, Bawah Dada, Pinggang dan Puncak Punggung. Dan ukuran pula mestilah dalam sentimeter (CM). Ada pulak yang tanya, kalau saya dah kurus nanti macam mana, masih sesuai lagi ker set yang sama untuk dipakai? Jawapan Kila, ok ukuran yang kita ambil ni memang berdasarkan body measurement seseorang. Sama konsep macam tailor ambil ukuran untuk buat baju kita. Contoh baju kurung, baju tersebut memang boleh dipakai untuk 2-5 tahun berikutnya jika body kita tidak membesar or mengecil secara drastik. Paling-paling pun saiz yang sama boleh dipakai untuk masa 2tahun. Sama seperti Premium Beautiful coz its customade based on our body measurement. 


Once Kila dah dapat ukuran macam dalam gambar ni, then Kila akan convert ukuran tersebut kepada size PB berdasarkan kiraan tertentu dan jadual berikut. Jadual nia bukan main tengok macam tu je yer, memang ada pengiraan spesifik untuk mendapatkan size PB. Dan cuma agent terlatih #PremiumBeautifulExpert sahaja yang boleh  tentukan size sesuai ngam dengan badan korang. Kalau nak tahu, cubalah.....!!





Loves, 

YUSHAKILA YUNUS
016-695 5403 / yushakila@gmail.com




#caraukurpb #pbsalahsaiz #premiumbeautifulelegance #tsunamipb #topagentpbmalaysia #premiumbeautifulselangor #pbexpertklang #pbselesa #pbtipu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...