Income Bulan Pertama 14K

Alhamdulillah!!!!

Dalam masih ramai yang berfikir-fikir
Ada orang nak beli ker...
Boleh jual ker....
Boleh habis kerr...
Balik modal ker....
Aku tak pandai cakap...
Aku tak pandai meniaga...
Aku ini dan aku itu....

One of #protegeTLC dah buktikan TIADA yang MUSTAHIL jika kita NAK dan BERUSAHA untuk mendapatkannya...

TAHNIAH kepada Kak Aisyah & team kerana berjaya menepis cakap-cakap orang sekeliling mereka...




Hampir 2tahun Kila menjalankan bisnes Premium Beautiful nie...sejak Kila mula hingga saat nie permintaan PB nie memang sentiasa ada, tak pernah putus malah akhir-akhir nie permintaan terhadap produk abang sayang nie makin menjadi-jadi sebab rata-rata wanita mula sedar akan penjagaan kesihatan mereka luar & dalam.

Percaya atau tak, bagi Kak Aisyah & team mereka dah mampu tersenyum puas sebab pengorbanan hari nie memang berbaloi sebab kemanisan tu akan dirasai tak lama lagi bila pada 11/9/2015 nanti amount RM 14,000++ akak mememnuhi akaun bank mereka...bukan mereka sahaja malah anak-anak & family turut sama boleh merasai kemanisan hasil bisnes bermentor nie...

TLC memang sangat bertuah kerana dengan adanya Pelan Perniagaan 1Tahun nie, memang tak mustahil untuk memegang income 6angka dalammasa kurang dari setahun...!!!

Pada uoll di luar sana yang berminat nak cuba berniaga cara TLC dengan income bulan pertama sebanyak RM14K, boleh contact Kila k! In shaa Allah Kila akan share sebanyak mungkin cara macam mana uoll boleh menjana income 6angka dalam masa kurang dari setahun...



  LOVES, 

YUSHAKILA YUNUS
016-6955403
#premiumbeautifulselangor
#premiumbeautifulklselangor



#onlinebusiness, #bisnesbermentor, #sohobiz, #tsunamipb, #bigincome, #extraincome, #timefreedom, #financialfreedom, #peluangberniaga, #bebashutang, #hutanglapuk, #mumpreneur, #premiumbeautifulelegance, #topagentpnmalaysia, #premiumbeautifulselangor, #bisnespb, #bisnessendiri, #beownboss
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...