PETUA CERAHKAN KETIAK & HILANGKAN BAU BADAN

Masalah ketiak hitam..???
Normally masalah nie jadi sebabkan penggunaan deodorant....tapi kalau tak pakai deodorant macam mana pula nak keluar rumah dan berhadapan dengan orang ramai kann...konpem mengeluarkan bau-bau yang tak menyenangkan....huhuhu...

Tapi, sekarang...usah risau lagi...dah ada cara yang mudah dan jimat nak cerahkan ketiak yang tak berapa nak cerah tu sekaligus menghilangkan bau-bau badan yang tak menyenangkan...hanya dengan menggunakan Sabun Hijau nie atau lebih mesra dengan Sabun Marine Essence...

Sabun Marine nie FREE Chemical tau...bau wangi sanggattt...aroma wangi tu sampai boleh hilangkan stress or anything yang berserabut dalam fikiran kita nih...memang best sangat sabun nie...selain mampu mencerahkan kawasan yang gelap sepeti ketiak dll Sabun Marine nie juga berfungsi untuk

RUAM BADAN
JERAWAT BELAKANG BADAN
CELAH KETIAK DAN KELENGKANG GELAP
LEHER BERKERAK/BERDAKI
PARUT LEPAS BERSALIN OR STRETCHMARK
JERAGAT MUKA
KULIT KERING
ECZEMA

 
 




HARGA BAGI SABUN MARINE NIE SEPERTI BERIKUT :
SEKOTAK RM120
SEKETUL RM40

SABUN MARINE NIE JUGA TERDAPAT DALAM BENTUK LIQUID a.k.a BODYWASH
SEBOTOL RM38



LOVES, 

YUSHAKILA YUNUS
016-6955403
#premiumbeautifulselangor
#premiumbeautifulklselangor


Ketiak hitam? Kadang-kadang masalah ketiak hitam ni disebabkan penggunaan deodarant. Tapi kalau tak pakai deodarant keluar rumah macam tak confident pulak kan? Nanti tak pasal-pasal ada bau yang tak menyenangkan.

Tapi sekarang ni, ada cara nak cerahkan ketiak yang tak berapa nak cerah tu dan juga hilangkan bau badan. Dengan sabun ketiak @ sabun marine essence ni, semua masalah tu dapat diselesaikan semudah ABC je. Bau sabun ni pulak tersangat lah wanginya. Kalau guna, memang satu badan pun wangi. Bau ni memang boleh hilangkan stress. Kadang kalau tengah tension stress kat office, ambil je sabun ni, bau sabun ni, ha, hilanglah segala kekusutan tu.

Macam best je kan sabun ni. Dah lah tu, banyak pulak keistimewaan sabun ketiak @ marine essence ni. Selain untuk pencerahan kulit, ia jugak sangat bagus untuk:

Ruam badan
Jerawat belakang badan
Celah ketiak dan kelengkang gelap
Leher berkerak
Perut hitam gelap lepas bersalin
Jeragat muka
Kulit kering
Dan MALAS MANDI…
- See more at: http://www.zazalina.com/p/marine-essence.html#sthash.pzWyCEVk.dpuf
Ketiak hitam? Kadang-kadang masalah ketiak hitam ni disebabkan penggunaan deodarant. Tapi kalau tak pakai deodarant keluar rumah macam tak confident pulak kan? Nanti tak pasal-pasal ada bau yang tak menyenangkan.

Tapi sekarang ni, ada cara nak cerahkan ketiak yang tak berapa nak cerah tu dan juga hilangkan bau badan. Dengan sabun ketiak @ sabun marine essence ni, semua masalah tu dapat diselesaikan semudah ABC je. Bau sabun ni pulak tersangat lah wanginya. Kalau guna, memang satu badan pun wangi. Bau ni memang boleh hilangkan stress. Kadang kalau tengah tension stress kat office, ambil je sabun ni, bau sabun ni, ha, hilanglah segala kekusutan tu.

Macam best je kan sabun ni. Dah lah tu, banyak pulak keistimewaan sabun ketiak @ marine essence ni. Selain untuk pencerahan kulit, ia jugak sangat bagus untuk:

Ruam badan
Jerawat belakang badan
Celah ketiak dan kelengkang gelap
Leher berkerak
Perut hitam gelap lepas bersalin
Jeragat muka
Kulit kering
Dan MALAS MANDI…
- See more at: http://www.zazalina.com/p/marine-essence.html#sthash.pzWyCEVk.dpuf
Ketiak hitam? Kadang-kadang masalah ketiak hitam ni disebabkan penggunaan deodarant. Tapi kalau tak pakai deodarant keluar rumah macam tak confident pulak kan? Nanti tak pasal-pasal ada bau yang tak menyenangkan.

Tapi sekarang ni, ada cara nak cerahkan ketiak yang tak berapa nak cerah tu dan juga hilangkan bau badan. Dengan sabun ketiak @ sabun marine essence ni, semua masalah tu dapat diselesaikan semudah ABC je. Bau sabun ni pulak tersangat lah wanginya. Kalau guna, memang satu badan pun wangi. Bau ni memang boleh hilangkan stress. Kadang kalau tengah tension stress kat office, ambil je sabun ni, bau sabun ni, ha, hilanglah segala kekusutan tu.

Macam best je kan sabun ni. Dah lah tu, banyak pulak keistimewaan sabun ketiak @ marine essence ni. Selain untuk pencerahan kulit, ia jugak sangat bagus untuk:

Ruam badan
Jerawat belakang badan
Celah ketiak dan kelengkang gelap
Leher berkerak
Perut hitam gelap lepas bersalin
Jeragat muka
Kulit kering
Dan MALAS MANDI…
- See more at: http://www.zazalina.com/p/marine-essence.html#sthash.pzWyCEVk.dpuf
Ketiak hitam? Kadang-kadang masalah ketiak hitam ni disebabkan penggunaan deodarant. Tapi kalau tak pakai deodarant keluar rumah macam tak confident pulak kan? Nanti tak pasal-pasal ada bau yang tak menyenangkan.

Tapi sekarang ni, ada cara nak cerahkan ketiak yang tak berapa nak cerah tu dan juga hilangkan bau badan. Dengan sabun ketiak @ sabun marine essence ni, semua masalah tu dapat diselesaikan semudah ABC je. Bau sabun ni pulak tersangat lah wanginya. Kalau guna, memang satu badan pun wangi. Bau ni memang boleh hilangkan stress. Kadang kalau tengah tension stress kat office, ambil je sabun ni, bau sabun ni, ha, hilanglah segala kekusutan tu.

Macam best je kan sabun ni. Dah lah tu, banyak pulak keistimewaan sabun ketiak @ marine essence ni. Selain untuk pencerahan kulit, ia jugak sangat bagus untuk:

Ruam badan
Jerawat belakang badan
Celah ketiak dan kelengkang gelap
Leher berkerak
Perut hitam gelap lepas bersalin
Jeragat muka
Kulit kering
Dan MALAS MANDI…
- See more at: http://www.zazalina.com/p/marine-essence.html#sthash.pzWyCEVk.dpuf
Ketiak hitam? Kadang-kadang masalah ketiak hitam ni disebabkan penggunaan deodarant. Tapi kalau tak pakai deodarant keluar rumah macam tak confident pulak kan? Nanti tak pasal-pasal ada bau yang tak menyenangkan.

Tapi sekarang ni, ada cara nak cerahkan ketiak yang tak berapa nak cerah tu dan juga hilangkan bau badan. Dengan sabun ketiak @ sabun marine essence ni, semua masalah tu dapat diselesaikan semudah ABC je. Bau sabun ni pulak tersangat lah wanginya. Kalau guna, memang satu badan pun wangi. Bau ni memang boleh hilangkan stress. Kadang kalau tengah tension stress kat office, ambil je sabun ni, bau sabun ni, ha, hilanglah segala kekusutan tu.

Macam best je kan sabun ni. Dah lah tu, banyak pulak keistimewaan sabun ketiak @ marine essence ni. Selain untuk pencerahan kulit, ia jugak sangat bagus untuk:

Ruam badan
Jerawat belakang badan
Celah ketiak dan kelengkang gelap
Leher berkerak
Perut hitam gelap lepas bersalin
Jeragat muka
Kulit kering
Dan MALAS MANDI…
- See more at: http://www.zazalina.com/p/marine-essence.html#sthash.pzWyCEVk.dpuf
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...