DOLOMITE Award - 18/11/2015

Entry yang ni Kila nak share dengan korang about our Dolomite Award last Wednesday, 18/11/15 baru ni. Resam dalam bisnes Premium Beautiful nie, memang setiap kejayaan kami akan raikan sama-sama. Di samping recognition kepada Excelllent Avchivers atas kerja keras mereka juga memberi pembakar semangat untuk fighter yang lain. Dan pada malam tu memang we oll semua terbakar habis uolls....!!

Malam ni award yang akan diraikan ialah bagi yang mencapai jumlah jualan 100K dalam tempoh sebulan, yang mencapai total jualan 180K dan & 720K jumlah jualan.



Kira-kira pada malam tersebut lebih dari 10 achievers yang berjaya mnecapai 100K sales dalam masa sebulan, dan ianya rekod terbaru dalam Dolomite Centre...!! Just imagine if sales 100K of course Bonus dalam account income LIMA angka gemuk-gemuk! No wonder la masa Bonus day hari tu ramai yang pengsan depan ATM sebab tengok amount yang ada dalam account masing-masing.

Inilah anatra achievers 100K dan 180K sales, husband & wife sape semua sekali...best bila bisnes bersama pasangan sebab pasangan tahu dan faham kerja kita.


720K Achievers - DDM Safriza

180K Achiever - DSM Zulhilmi

180K Achiever - DSM Qilla

Tahniah kepada semua Excellent Achievers!! Kila punya next yer...soon Kila update! and as usual award malam tu disampaikan sendiri oleh Ikon Networking Malaysia iaitu CDM Hj Azlan Deraman. Humble sangat!



Memang Kila rasa bersyukur sangat ditemukan dengan bisnes seperti ini. Sebab suasana pembakaran sentiasa berlaku dalam kumpulan. Takkan kita nak tengok orang je yang amik award kat depan, kita duduk tukang tepuk jer...of course kita pun nak sama diraikan macam tu...so memang we oll sentiasa fight each other and bakar membakar sesama sendiri. Best kan persaingan macam ni. And seriously, since Kila terjebak dalam bisnes PB nie tak pernah stress lagi dah tengok muka rakan sekerja malah semangat semakin membara-bara nak berjaya dulu daripada mereka. And Kila rasa Kila dah jumpa suasa kerja yang Kila cari-cari selama ni. 

After this, we oll akan sambut ulang tahun syarikat yang ke 23. So tunggu update Kila yang seterusnya k!

Bye darlings.....!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...