Dream Come True - Mumpreneur with Quality Time with Family

Lovely readers, Kila nak share about permulaan perjalanan one of my Rakan Kongsi dalam bisnes nie...kalau uolls ada impian yang sama macam RK Kila nie boleh la dijadikan panduan untuk uolls capai impian uolls tu..

Actually die adalah kawan sekolah Kila masa Form1-3 dulu...after 15years, now in business we oll bertemu semula...die datang pada Kila dan suarakan hasrat hati yang beliau nak ada #timefreedom dengan family. Buat masa sekarang, dia dengan husband was PJJ and ada anak seorang yang tinggal kat kampung dijaga oleh mak. So die nampak our business macam mana and die sendiri yang cakap "aku rasa dengan bisnes ni aku dapat capai impian aku" iaitu nak jaga anak sendiri sambil uruskan rumah tangga. And kebetulan end year nie husband die dapat tukar ke KL. So they all boleh start new life as one family together.

So dengan Pelan Perniagaan Satu Tahun yang TLC ada, Leader advise macam mana nak bantu kawan Kila nie. After full slot of business presentation she agreed untuk join us togehther...and now walaupun baru bermula, die da achieve pangkat yang pertama dalam bisnes ni iaitu Sales Manager dengan bonus range sebanyak 21%.



TsunamiPB from her side. Siapa yang tak takut tengok set PB banyak macam ni kan...tapi jangan risau lah sebab dalam bisnes with TLC ni kita bukan buat sorang-sorang but secara berkumpulan..and jangan risau kalau u tak tahu coz we all ada suppory system yang akan bantu serta mentor yang kan guide dan tunjuk cara macam mana nak buat. 

So, end of story bisnes ni memang sesuai sangat untuk mereka yang nak bisnes tapi tak tahu...tak tahu nak buat, tak tahu nak start, tak tahu nak cakap....sebab everything will be fully guided as long as u saggup belajar dan di ajar....

Kalau uolls rasa bisnes nie sesuai dengan uolls juga so lets chill together kita story-story and tengok apa next step yang kita perlu buat...




LOVES, 

YUSHAKILA YUNUS
016-6955403 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...