HARGA Premium Beautiful Corset MAHAL...!!!

PAKEJ ANSURAN Terlajak Murah!!!!!

Assalamualaikum readers.... :)




Kali nie Kila nak offer Premium Beautiful inspired semua, pakej ansuran terlajak murah bagi yang dah termimpi-mimpi sangat nak sarung Premium Beautiful nie disebabkan kekangan modal...Kila faham memang ramai sangat kat luar sana yang nak sangattt sarung corset idaman ramai nie sebab rata-rata memang dah tahu kebaikan yang ada pada Premium Beautiful nih..bukan sebab nak kurus nak cantik je kan...tapi kita orang perempuan nie more to nak jaga kesihatan dalaman terlebih dahulu...yelah sebab mostly kerja-kerja rumah, jaga anak, makan minum seisi rumah and bagi yang bekerja pula...so memang banyak sangat tenaga yang digunakan...dah tu tak sempat pula nak jaga kesihatan badan sendiri...once kita dah jatuh sakit, orang-orang sekeliling kita turut terima kesannya kan... 

So, pakej ansuran yang Kila offer nie terpulang kepada uolls mampu berapa sebulan...so kita boleh discuss based on your komitmen...cuma pada permulaa Kila akan ambil deposit sebanyak RM400-500 bergantung kepada saiz uolls lah...Kila cuma perlukan salinan IC dan ukuran saiz badan uolls...once kita da confirm size then uolls boleh terus sarung lah PB idaman uolls tuh...mudah sangat sebab tak perlu lah nak buat permohonan dan tunggu approval semua tuh....

Kila percaya dengan cara macam nie Kila dapat bantu uolls yang ada kekangan kat mana-mana...cuma Kila nak pesanlah...kalau serius berminat memang kene contact Kila cepat-cepatlah sebab worry stok kat stokis pun habis...nanti melepas jugak uolls kann..... ;)



Loves, 

YUSHAKILA YUNUS
016-695 5403 / yushakila@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...