MAJLIS ULANG TAHUN KE 23 SAHAJIDAH HAI-O MARKETING SDN BHD

"TOGETHERNESS"

Pada 21 November 2015 baru-baru ini telah berlangsung ulang tahun syarikat yang ke 23. Alhamdulillah dah 23 tahun Sahajidah Hai-O Marketing bertapak di dalam industri di Malaysia, malah pasaran SHOM telah melangkaui sempadan antarabangsa seperti Brunei, Indonesia, Singapore dll. Sahajidah Hai-O Marketing tersenarai di papan pertama Bursa Saham Kuala Lumpur malah telah lebih 10tahun beroperasi tanpa hutang. Produk-produk yang dikeluarkan oleh SHOM telah banyak mendapat pengiktirafan serta anugerah-anugerah khas. 

Alhamdulillah, ini juga tahun ke2 Kila bersama SHOM sejak menyertai SHOM pada pertengahan tahun 2014. Kali ini MUT telah berlangsung di PICC, Putrajaya. Tema MUT pada kali ini ialah 'TOGETHERNESS' Sepanjang berlangsungnya MUT ini beberapa anugerah telah disampaikan berserta hadiah cabutan bertuah. 
Setiap kali majlis ulang tahun, SHOM tidak ketinggalan  mendapat sokongan padu daripada YAB Menteri KPDNKK. Malah YAB Menteri mengakui bahawa SHOM merupakan syarikat yang telah berjaya melahirkan hampir 90% usahawan Bumiputera.  
Dan pada MUT 23 kali ini, sangat membanggakan bagi warga TLCians sekalian apabila penaung TLC CDM Salha Zain terpilih untuk menerima Anugerah Khas SHOM iaitu Excellent Achievements throughout the year!!!!
Di antara beberapa penerima awards yang lain, CDM Salha Zain merupakan antara yang junior in the business di anugerahkan awards ini. CDM Salha Zain berpengalaman enam tahun berbusiness bersama SHOM dan alhamdulillah usaha keras beliau selama ini mendapat perhatian SHOM. 

Dan ini juga menandakan, bahawa jika mentor kami boleh lakukan kami juga pasti dapat lakukan perkara yang sama. In shaa Allah suatu hari pasti apa yang diperolehi Kak Salha hari ini Kila akan rasai sama kerana kami berada dalam landasan bisnes yang sama. 
Lepas je Kak Salha received awards, TLCians memang tak sabar-sabar nak bergambar dengan CDM Kamikaze kami ni..this is one of the picture bersama adik beradik TLCyang lain...macam biasa di samping bergambar tu sempat lagi Kak Salha sampaikan amanat dan kami protege beliau memang bertuah sangat berada di bawah pimpinan beliau. 


Now, Kila nak payung gambar-gambar Kila bersama Mentor-mentor kesayangan. Ibu dan kakak dalam bisnes yang tak pernah lupa, yang sentiasa hulurkan bantuan untuk bantu Kila, support Kila, yang sentiasa jadi penguatkuasa bila tiba masanya, yang jadi sahabat Kila bila Kila memerlukan mereka. Memang takkan lepaskan peluang bergambar bersama Ikon Sohonita Malaysia nie. Cantiknyaaa baju Kak Salha kan...bile berdiri sebelah orang cantik, terasa diri kita cantik sekali.... ;)Yang ini of course dengan Mentor Idol Kila, CDM Salleha Roslan. Kila memang perasaan, dalam kebanyakan majlis, baju Kila dengan Kak Sal memang always sama tema....petanda nak CDM cepat tuh...in shaa Allah...Dan ini adalah direct mentor Kila sendiri DDM Farhana. In shaa Allah MUT 24 nanti kita akan raikan Ana untuk stage CDM pulak....Amin!!This our group CDP di bawah pimpinan CDM Salleha Roslan. LOVES, 

YUSHAKILA YUNUSNo comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...