Premium Beautiful Alternatif bantu dapatkan Zuriat

Credit TRUE Story to farhanaramli.com


100% ORIGINAL TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

Setelah berkahwin saya mengalami period yang tidak teratur iaitu kitaran haid yang terlalu panjang. Pernah hampir 60hari haid tidak datang. Bagi orang perempuan yang dah berkahwin, ianya amat merungsingkan. Mesti la kita tak sabar nak ada baby kan..bila period tidak teratur, nak kira waktu subur pun susah. Pada Feb 2013 saya mula memakai PREMIUM BEAUTIFUL sebab ianya direka bukan sahaja untuk kecantikan tapi juga untuk KESIHATAN..Kita ikhtiar pasti Allah permudahkan…

Alhamdullilah selepas 1kali datang haid, masuk bulan ke2 April 2013 saya disahkan hamil dan baby Zahin telah lahir pada Dec 2013. Gembiranya saya bila PREMIUM BEAUTIFUL juga peneman saya ketika BERPANTANG. Hari ke-20 berpantang bentuk badan kembali seperti biasa. Dan semestinya pengalaman pertama saya untuk BREASTFEEDING sangat mengujakan..utk breastfeeding memerlukan posisi badan yang betul, kalau salah pasti sakit pinggang dan belakang badan. Betul kan?

Tapi saya gembira sebab PREMIUM BEAUTIFUL bersama saya sentiasa dan ianya pasti bersama saya hingga 20tahun yang akan datang sebab PREMIUM BEAUTIFUL ada LIFETIME WARRANTY. Sekarang jadi SUPERMUMMY memang tersenyum selalu bila bersama PREMIUM BEAUTIFUL..berkerja..jaga anak…jaga suami..uruskan rumah..tanpa PREMIUM BEAUTIFUL confirm saya TUA kerana KEPENATAN.

--Pn.Farhana 29tahun--

Loves, 

YUSHAKILA YUNUS
016-695 5403 / yushakila@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...