Kenapa Premium Beautiful merupakan Set Bersalin Terbaik pilihan ramai Ibu-ibu

As salam uolls...especially mummy-mummy dan bakal mummy yang sedang baca post Kila kali ni....haa memang tepat la tuh sebab this time Kila nak share macam mana Premium Beautiful nie dikatakan Set Berpantang Set Bersalin terbaik malah lengkap untuk persediaan berpantang mummy-mummy sekalian....

Actually ramai yang tak tahu bahawa Premium Beautiful Corset nie the one and olny corset yang sangat sesuai dipakai ketika berpantang...
Teknologi FIR yang disulam tenun dalam fabrik Premium Beautiful nie merupakan agen utama yang membantu ibu-ibu ketika berpantang kembali pulih dan sihat seperti biasa dengan lebih cepat. Fungsi utama Teknologi FIR ini adalah untuk melancarkan perjalanan darah ke seluruh tubuh badan dengan sekata. Ia juga dapat membantu mengeluarkan darah kotor, darah nifas, darah wiladah keluar dengan lebih sempurna. Macam pengalaman Kila sendiri yang berpantang dengan Premium Beautiful darah nifas keluar berketul-ketul selepas dua hari pakai Premium Beautiful.


Walaupun hanya sekadar pakaian dalam yang terdiri daripada Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle namun 3 keping bahagian Premium Beautiful ini cukup untuk menggantikan tugas Mak Bidan kepada ibu berpantang. Tugas-tugas seperti bertangas, bertungku, param, pilis boleh digantikan hanya dengan menyarung full set Premium Beautiful nie ajerr....percaya atau tak dalam masa 3hari sahaja kita dah dapat rasa kelainan berpantang dengan Premium Beautiful nie...bagi Kila sendiri yang bersalin secara pembedahan dan berpantang dengan Premium Beautiful sejak minggu ketiga bersalin terbukti dapat rasakan diri kembali sihat dan bertenaga lebih cepat dari pengalaman sebelum yang berpantang cara alami.

Paling Kila suka dengan Set Berpantang Premium Beautiful nie sebab ada bengkung moden Waist Nipper yang dapat menggantikan bengkung tradisional lilit yang panjang tuh! Dengan Waist Nipper masa untuk berbengkung dapat dijimatkan sebab nak pakai bengkung Waist Nipper nie tak sampai 5minit pun dah siap! Tak perlulah nak berpeluh-peluh nak melilit tali bengkung yang panjang sehingga satu meter tu...

Kenapa disarankan sangat masa berpantanglah masa terbaik untuk sarung Premium Beautiful nie...sebab semasa mengandung alignment badan kita memang banyak out of border la kan...so masa tengah berpantang nie lah badan kita masih lembut masih senang  untuk alignment balik badan kita tuh....Premium Beautiful bukan hanya untuk cantik sahaja tapi lebih kepada mengutamakan kesihatan dalaman dan luaran wanita....

Memang semasa menangandung banyak lemak-lemak diternak, so seawal dalam pantang ibu-ibu dah mula sarung Premium Beautiful nie kita dapat bantu alihkan lemak dan hapuskan lemak degil sementara lemak masih tak tepu....
Tambahan lagi memang lepas bersalin orang kata banyak urat-urat putus, asset pun dah ada perubahan...so dengan cara berPremium Beautiful nilah dapat mengembalikan asset kita ke tempat asalnya....


Especially untuk ibu-ibu yang breastfeed memang disarankan sangatlah mula menyarung Premium Beautiful ni sebab risiko sagging breast sangat tinggi...malahan Long Bra Premium Beautiful dapat membantu menambah pengeluaran susu ibu...so tak perlu risau bagi ibu-ibu yang menyusukan untuk memakai Premium Beautiful Corset ni...

Mummy boleh la tengok testimonial ibu berpantang dengan Premium Beautiful kat bawah ni...boleh nampak kan perubahan sebelum dan selepas menyarung Premium Beautiful....wajah ibu-ibu ni pun happy dan bertambah sihat sebab body alignment dah back to normal...

Kat mana mummy-mummy boleh dapatkan set Premium Beautiful terlajak jimat nie...jangan segan-segan contact Kila sebab now #PromoAnsuranPremiumBeautiful2016  Kila sedang berlangsung....Kila yakin dengan Premium Beautiful nie banyak sangat penjimatan yang mummy-mummy semua boleh dapat!!! So, do contact me k!!









Loves, 

YUSHAKILA YUNUS
016-695 5403 / yushakila@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...