Mini Seminar for Premium Beautiful Expert

23 Januari 2016 - Perpustakaan Raja Uda Shah Alam
Great starting for all of us bila mentor berlapang dada sudi nak kongsi ilmu pengalaman beliau dalam bisnes Premium Beautiful nie....dalam mana-mana bisnes pun lah ilmu tu memang boleh dibaca, dicopy dari mana-mana buku tapi pengalaman tu adalah yang paling berharga dan memang takkan dapat dicedok dari mana-mana buku pun...especially pengalaman dari dalam bidang yang sama....of course lah kita tertanya-tanya, nak tahu sangat macam mana cara mentor kita buat sampai die berjaya berada di tahap sekarang kan...
Alhamdulillah Kila antara 30 orang yang terpilih untuk menghadiri Mini Seminar ni...bersyukur sangat bila mentor nampak dan tak lupakan kita...meaning mentor memang nak jadikan kita dan kita adalah pelapis harapan mentor...
Kila memang bangga sangat dengan pasangan mentor Kila nie DDM Farhana Ramli dan pasangan DSM Zulhilmi Ali...both are my direct mentor...mereka memang berdikari sangat dalam mendidik & membentuk kumpulan...
Walau pun hanya 4jam masa yang ada untuk kami serap direct ilmu dari mentor kami ni ternyata tak sia-sia....sebab memang banyak sangat yang kami dapat pada hari tersebut...tak tahu nak cakap macam mana sebab kalau nak dinilai dari segi wang ringgit memang tak ternilai dan memang awesomeee sangat ilmu yang dishare oleh DDM Farhana...sewaktu dalam kelas lagi dah nampak hala tuju kami dalam bisnes ni...jelas....!!
Kila bersyukur sangat sebab bisnes yang Kila buat ni bukan untuk diri Kila sendiri tapi juga untuk keluarga dan anak-anak....just imagine bisnes nie boleh diwarisi oleh anak-anak bila mereka dewasa kelak dan mereka tak perlu nak susah payah nak bermula dari bawah...dan as parents memang Kila sure semua parents nak yang terbaik untuk anak-anak...walau mereka tak perlu bermula dengan bersusah payah tapi Kila yakin pasti akan ada liku-liku cabaran yang mereka akan hadapi kelak bila mereka menyambung legasi perniagaan kita....dan ada ke bisnes lain kat luar sana yang boleh kita warisi untuk anak-anak selain bisnes Premium Beautiful ni...???
In shaa Allah dengan FOKUS, always RUJUK MENTOR, BERTINDAK memang Premium Beautiful Expert menjadi satu kerjaya yang diidamkan ramai orang sebab melalui bisnes ni macam-macam boleh diperolehi
✔ SOLID INCOME 5 FIGURES
✔ MELANCONG PERCUMA 2KALI SETAHUN
✔ PANGKAT
✔ KERETA MEWAH
✔ SAVING JUTA-JUTA
Pada uolls yanh berminat nak tahu rahsia bisnes Premium Beautiful boleh bagi semua kat atas tu boleh la contact Kila...jangan segan-segan k...Kila sudi berkongsi bagi mereka yang memang nak tahu....tak kisah samada nak bermula sekarang atau esok tapi ada keinginan nak tahu, Kila sudi berkongsi.....
YUSHAKILA YUNUS
016-6955403  


                           









Loves, 

YUSHAKILA YUNUS
016-695 5403 / yushakila@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...