TIPS BerPREMIUM BEAUTIFUL

Salam Maghrib lovelies <3
Petang ni nak share dengan uolls semua tentang beberapa tips untuk berPremium Beautiful...
Actually ada beberapa perkara yang perlu diutamakan jika uolls bersedia untuk berPremium Beautiful...
1) SEBELUM dapat Set Premium Beautiful
*******************************************
Keinginan nak pakai Premium Beautiful nie of course lah dari dalam diri uolls sendiri kan despite what ever alasan uolls nak pakai samada #nakkurus #nakkawen #nakanak #nakcantik #jagabadan #maintainbody dan banyak lagi lah....
Masa nak tahu in details about Premium Beautiful ni mesti cari agent yang benar-benar bertauliah...sebab agent yang bertauliah nie pada mereka complete ilmu tentang Premium Beautiful... Mereka expert macam mana nak handle customer tak kisah apa pun masalah & saiz bentuk badan customer.
Agent yang bertauliah nie terdiri daripada #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulSelangor memang arif tentang size Premium Beautiful yang sesuai pada customer tersebut....
Premium Beautiful Expert akan ambil ukuran 4 bahagian badan untuk menentukan saiz yang sesuai bagi customer tersebut...bila dah dapat ukuran badan, meraka akan kira dan convert kepada saiz Premium Beautiful...sangat-sangat ditekankan bahawa saiz Premium Beautiful yang telah diberi oleh Premium Beautiful Expert tadi merupakan saiz yang memang sepadan dengan badan customer dan customer tak boleh sewenang-wenangnya nak minta saiz yang sedikit kecil atau sedikit besar.
Kerana dasarnya Premium Beautiful untuk dipakai dengan SELESA dan bukan terlalu ketat atau longgar.
SEMASA pakai Premium Beautiful dengan saiz
************************************************
yang Betul
************
 minum air banyak
 banyakkan bergerak utk membantu pembakaran lemak yg lebih efficient
 makan sebelum lapar, berhenti sebelum kenyang (yang agak-agak susah nak dicipline untuk diet, kite ajar lah diri utk jaga makan, walaupun Premium Beautiful boleh jaga bentuk badan kita, tapi kita tak nak nanti ada masalah kolesterol la kencing manis la ape la)
 pakai 1 set Premium Beautiful tidak kurang dari 8jam sehari
 basuh Premium Beautiful dengan PB Wash sebab hanya pb wash sahaja boleh keluarkan toksin dari PB kita (kalau agak2 rendam PB jadi warna gelap je, bersyukur lah, itu menunjukkan  PB dah nyahtoksin badan kita)



Loves, 

YUSHAKILA YUNUS
016-695 5403 / yushakila@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...