TESTIMONI PB : KEMBALI BENTUK BADAN ASAL LEPAS BERSALIN

As salam uolls...hari ni awal pagi sikit Kila nak share ngan uolls tentang satu testimoni Premium Beautiful dari sahabat Kila sendiri. 

Ada tak antara readers Kila nie yang tengah pregnant now? Mesti uolls risau kan tengok badan yang makin mengembang...risau macam mana lepas bersalin nanti...mungkin ada jugak yang takut nak imagine bentuk badan lepas bersalin nanti kan... 

Jangan risau lah uolls...in shaa Allah memang ada cara nak maintain bentuk badan or nak reshape balik bentuk badan macam sebelum mengandung. Mesti tak lain tak bukan dengan Premium Beautiful lah uolls...!!

Sahabat Kila, Arina ni dah buktikan dengan pemakaian Premium Beautiful yang konsisten 8jam sehari memang boleh dapat balik lah bentuk badan idaman uolls tuh. Untung sangat Arina sebab die dah pakai since sebelum mengandung lagi, meaning Premium Beautiful awal-awal lagi dah control pengembangan badan Arina semasa mengandung. Jom kita ikuti pengakuan Arina sendiri....

Ni nak cerita sedikit ye pengalaman sendiri. sedar tak sedar dah 3 tahun merasai pengalaman pakai PB ni. mula-mula start pakai pada awal tahun 2013. masa tu just nak pakai PB sekadar ade kesedaran nak menjaga kesihatan. tapi apa yang bestnya kalau kerja site ni kita pakai PB badan tak rasa cepat letih. cergas je nak berjalan ke hulu hilir. saya dan husband PJJ tapi alhamdulillah selepas setahun, saya disahkan mengandung dan masih lagi pakai PB sehingga kandungan 2 bulan. masa mengandung selera makan pun bertambah dan berat pun mencecah 70kg..OMG 😱 selalu je kalau pegi check up overweight.huhu..syukur sangat ada PB dapat balik shape seperti sebelum pregnant dulu..tiada diet, tiada ubat kurus..hanya PB peneman hari2 😍😍😍
-Arina Affandi-

Betul tak uolls...walaupun dah mengandung Arina masih lagi amalkan pemakaian Premium Beautiful sehingga usia kandungan mencecah 2bulan...dan semasa mengandung berat badan naik mendadak sehinggakan setiap kali pegi check up mesti overweight! Tapi tak pe lah sebab ada Premium Beautiful nak adjust balik pengembangan size badan tu...

So, kalau uolls nak bersalin atau dah bersalin tapi badan tak mengecik malah makin membesar cepat-cepatlah sarung Premium Beautiful nih...bukan untuk apa untuk kesihatan dan kecantikan diri sendiri jugak kan...dan kita cantik of course lah untuk suami dan anak-anak kan...sebab maklum lah kalau badan terlebih kembang ni macam-macam penyakit pun nak tumpang kan...

Kila sudi je nak share dan nak guide uolls macam mana nak dapat balik body reshape uolls dengan Premium Beautiful nih...so do contact Kila sekarang lah, in terms of harga pun kita boleh discuss nanti...so apa-apa just give me a call or message k! Sehingga berjumpa lagi dalam next entry uolls... :)





Loves, 

YUSHAKILA YUNUS
016-695 5403 / yushakila@gmail.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...