TESTIMONI PB : SIZE XL TETAP ADA CUTTING

Hai korang....hari ni nak share pasal mereka yang mempunyai badan bersize XL...korang jangan la sedih kalau korang pun tergolong dalam kategori nih...actually mereka yang tergolong dalam kategori badan bersaiz XL ni comel tau! Comel kalau kene gayanya lah...bukan main hentam kromo jer kan... :)

Ramai yang punyai masalah nak tampil yakin actually mereka nih...Lepas tu masalah nak pilih baju...baju of course kene custom made yang dah RTW memang susah nak jumpa kan...so Kila boleh tolong korang selesaikan masalah ni...Apa kata korang just touch up sikit je body korang dengan tukar pakaian dalam korang kepada Premium Beautiful. Kila yakin bila korang try suggestion Kila ni 100% masalah kat atas tu tak de lagi dah...Kila berani jamin sebab kat sini Kila dah attached bukti dah nak bagi tunjuk  kat korang semua. 

Adik-adik kita nie just pakai Premium Beautiful jer...hasilnya dua-dua tersenyum lebar...terasa berada di awang-awangan sebab tak sangka actually diri sendiri boleh tampil secantik malah bertambah yakin dengan penampilan sekarang nih. 
Yang sorang ni siap cik abang puji lagi "ayang dah ada pinggang" tak ke rasa nak terbang ke bulan je kalau cik abang yang puji kan...
Yang sorang lagi pulak lompat bintang sebab baju-baju lama dah muat nak pakai balik!!!

SO, korang yang belum tu jangan putus asa, jangan memencil diri, meh la Kila tolong make over diri korang supaya tampil berkeyakinan depan orang ramai walaupun bersaiz XL...
Cecepat contact Kila k!








Loves, 

YUSHAKILA YUNUS
016-695 5403 / yushakila@gmail.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...