Library Shah Alam : Perpustakaan Tun Raja Uda Seksyen 13 Shah Alam

Assalamualaikum & Happy Weekends ols...

Hujung minggu macam ni apa aktiviti uols semua yer...for sure ramai yang habiskan masa dengan family dan bawa anak-anak bersiar-siar kan...

Kebetulan sekarang Kila berada di  Perputakaan Tun Raja Uda , Seksyen 13 Shah Alam nie...Kila nak review sikit aktiviti-aktiviti yang best kat sini yang parents boleh bawa anak-anak ke sini.

Dikenali dengan Library Shah Alam, berada di Seksyen 13 di dalam kawasan Kelab Golf Diraja. Uols yang nak bawa anak-anak ke sini memang sangat landmark, just google Giant Sek13 atau pun Laman Seri Shah Alam, confirm jumpa punya. Cuma Library ni kene masuk ke dalam sedikit.



Kila memang suggest 100% parents yang tak tahu nak bawa anak-anak ke mana hujung minggu macam ni boleh bawa diaorang ke sini...sebab apa...perpustakaan Shah Alam ni memang ada library khas untuk anka-anak...memang separate daripada library dewasa. So memang tak mengganggu bahagian dewasa untuk mengulabgkaji pelajaran mereka. 

Actually, library ni memnag favourite place Kila untuk Sohobiz. sebab anak-anak bebas dengan aktiviti mereka kat dalam ni, sambil tu Kila boleh concentrate dekat bisnes online Premium Beautiful Kila.



Kila akan lepak kat meja sambil Sohobiz whie anak-anakbebas berlari. Nak pulak kalau hujung minggu mereka ada aktiviti lain-lain. 

 Image result for perpustakaan shah alam


Antara suasana kreatif dalam library ni yang dalam masa yang sama merangsang minda naak-anak kita. 


Ada space untuk rehat-rehat sambil tengok-tengok tv jugak!. Menarik kan...

Parents dan guru-guru juga jangan lepaskan peluang untuk bawa anak-anak kita ke sini k. Bukan weekends sahaja even weekdays pun boleh.  

In shaa Allah kalau selalu datang sini boleh pupuk budaya membaca anak-anak dari kecil. Orait jumpa lagi uols......!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...