Library Shah Alam : Perpustakaan Tun Raja Uda Seksyen 13 Shah Alam

Assalamualaikum & Happy Weekends ols...

Hujung minggu macam ni apa aktiviti uols semua yer...for sure ramai yang habiskan masa dengan family dan bawa anak-anak bersiar-siar kan...

Kebetulan sekarang Kila berada di  Perputakaan Tun Raja Uda , Seksyen 13 Shah Alam nie...Kila nak review sikit aktiviti-aktiviti yang best kat sini yang parents boleh bawa anak-anak ke sini.

Dikenali dengan Library Shah Alam, berada di Seksyen 13 di dalam kawasan Kelab Golf Diraja. Uols yang nak bawa anak-anak ke sini memang sangat landmark, just google Giant Sek13 atau pun Laman Seri Shah Alam, confirm jumpa punya. Cuma Library ni kene masuk ke dalam sedikit.Kila memang suggest 100% parents yang tak tahu nak bawa anak-anak ke mana hujung minggu macam ni boleh bawa diaorang ke sini...sebab apa...perpustakaan Shah Alam ni memang ada library khas untuk anka-anak...memang separate daripada library dewasa. So memang tak mengganggu bahagian dewasa untuk mengulabgkaji pelajaran mereka. 

Actually, library ni memnag favourite place Kila untuk Sohobiz. sebab anak-anak bebas dengan aktiviti mereka kat dalam ni, sambil tu Kila boleh concentrate dekat bisnes online Premium Beautiful Kila.Kila akan lepak kat meja sambil Sohobiz whie anak-anakbebas berlari. Nak pulak kalau hujung minggu mereka ada aktiviti lain-lain. 

 Image result for perpustakaan shah alam


Antara suasana kreatif dalam library ni yang dalam masa yang sama merangsang minda naak-anak kita. 


Ada space untuk rehat-rehat sambil tengok-tengok tv jugak!. Menarik kan...

Parents dan guru-guru juga jangan lepaskan peluang untuk bawa anak-anak kita ke sini k. Bukan weekends sahaja even weekdays pun boleh.  

In shaa Allah kalau selalu datang sini boleh pupuk budaya membaca anak-anak dari kecil. Orait jumpa lagi uols......!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...