Rebranding Mineral Coffee to MIN KAFFE

Hai semua...!!

Hari ni Kila nak war-war kan penjenamaan semula Mineral Coffee kepada Min Kaffe. Actually, sesi rebranding ni was done few months ago, tapi dek kekangan masa Kila tak sempat nak update kat sini yeh...haa nanti jangan terkezut pulak, uols order mineral coffee tapi yang uols dapat Min Kaffe...:)


  


Ini lah 'rupa baru' Mineral Coffee kita atau sekarang dengan nama MIN KAFFE (sebutan MinKef). Ada nampak beza ker...? Ok, actually memang tak de beza langsung dari segi ramuan, kandungan mahupan rasanya. tetap SAMA seperti Mineral Coffee. Cuma wajahnya yang sedikit berubah dengan nama yang baru.  

Penjenamaan kepada Min Kaffe secara rasmi nya pada 1 MEI 2016. Selepas penjenamaan baru ni memang sambutan tak henti-henti terhadap Min Kaffe ni. Malah Min Kaffe telah menembusi pasaran Brunei, Indonesia dan Singapore. 


Until now masih ramai jugak lagi yang tertanta-tanya siapa sebenarnya yang sesuai untuk minum coffee ni...Min Kaffe tak de had umur pun nak amalkan, even anak-anak Kila yang berumur 3-7tahun pun minum Min Kaffe ni...jom kita tengok lebih detail siapa yang sesuai untuk mengamalkan Min Kaffe ni...
  • lelaki/wanita tua/muda malah kanak-kanak pun sesuai amalkan Min Kaffe
  • ibu berpantang mahupun ibu mengandung memang digalakkan....jangan risau sebab memag tak membahayakan kandungan ibu...kerana kandungan magnesium nya membantu menggalakkan proses penyerapan kalsium serta memberi energy di samping tampil cergas, cerdas dan bersemangat sepanjang tempoh kehamilan. 
  • penghidap kencing  manis atau diabetes, pesakit darah tinggi pun sesuai sangat diamalkan kerana Min Kaffe tidak mengandungi gula tambahan malah kandungan garam buluh mampu menstabilkan bacaan
  • mereka yang selalu cepat letih, lesu dan kurang tenaga sesuai untuk minum Min Kaffe kerana aroma Kopi Robusta memberikan aroma yang mampu menenangkan serta melegakan kelesuan
  • mereka yang seringkali mengalami kebas-kebas kaki, tekanan emosi yang kurang stabil, pengambilan 1cawan Min Kaffe mampu membangkitkan MOOD positif & menyegarkan minda
  • mereka yang mempunyai masalah angin dalam badan kerana kandungan garam buluh membantu membuang angin dan membuatkan badan berasa ringan dan sihat
  • mereka yang nak kurus bajet kecik pun boleh amalkan sebab Min Kaffe merupakan supplement yang dapat membantu menurunkan berat badan....sebab dengan mengamalkan 1cawan Min Kaffe ketika sarapan pagi mempu membuatkan perut anda bertahan hingga ke tengah hari...









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...