Personal Touch with CDM Salleha Roslan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera buat readers tersayang...:)

Welcome back!! Setelah sekian lama sepi je page Kila ni kan...

Hari ni Kila nak share feeling Kila dapat jumpa dengan mentor tersayang yang sangat-sangat Kila admire! Siapa tak teruja nak jumpa orang hebat kan! Hebat sangat mentor Kila ni sebab berjaya bangkit dari kegelapan kehidupan yang dulu sehingga berjaya sehingga sekarang...

Siapa tak kenal dengan Salleha Roslan...kalau google je nama #SallehaRoslan confirm jumpa! Uols boleh la try kalau nak tahu sejarah hidup beliau sebelum ni...Kila selalu nampak diri Kila dalam diri beliau, sebab sejarah kami hampir sama...cuma bezanya beliau sekarang dah dapat apa yang diidamkan manakala Kila masih mengayuh untuk jadi seperti beliau. 

Bila mentor bagitau hari ni Free dan boleh datang jumpa kalau nak, terus Kila tak duduk diam dan grab peluang ni...sebab Kila tahu kalau nak tunggu space masa yang khas untuk Kila dengan beliau memang susah sebab jadual beliau memang padat dengan aktiviti bersama rakan kongsi beliau yang datang dari seluruh Malaysia.  

Masa yang diluangkan memang tak sampai pun sejam tapi Kila rasa energized sangat-sangat walaupun hanya sebaris kata-kata keramat yang diucapkan oleh beliau..."Kak Sal dulu macam Kila juga..cuma sabar dan buat jerr..." Alhamdulillah dah cukup buat semangat Kila berkobar-kobar nak pergi siapkan kat mana yang stuck!





Macam nilah life #Mumpreneur #MotherOf Three..anak-anak memang dikendong setiap masa...memang anak-anak membesar depan mata....puas rasa...kan kisah kami hampir sama...uols doakan life Kila pun akan berubah macam mentor Kila ni suatu hari nanti yer...in shaa Allah...
Ok, jumpa lagi next....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...