HARGA MURAH MIN KAFFE PROMOSI 2017



Pernah dengar tentang Min Kaffe? Pernah rasa? Nak rasa or nak cuba rasa? Tak puas dan nak lagi...? No wonder kan Min Kaffe ni jadi Kopi Paling Viral 2016!!

Uols yang dah rasa, nak cuba rasa dan tak puas lagi dengan Min Kaffe ni boleh direct contact 016-695 5403 untuk dapatkan harga promosi 2017. 

Nak tahu apa lagi khasiat dan kandungan Min Kaffe ni, boleh scroll berikutnya...


KHASIAT MIN KAFFE, KOPI TANPA GULA


1. TANPA GULA - Rasa kopi yang enak tanpa risiko kencing manis atau darah tinggi. 

2. GARAM BULUH - Kopi garam Buluh; diperkaya dengan garam buluh organik semulajadi dari Korea yang terbukti berkhasiat dan kaya dengan bahan mineral seperti magnesium (menggalakkan penyerapan kalsium)

3. LAWAS - Majoriti pengguna Min Kaffe dah tahu, lepas je minum Min Kaffe ni confirm cepat rasa nak ke tandas. 

4. AROMA ISTIMEWA - Bancuh jer Min Kaffe terus naik bau aroma kopi yang best. Memang membangkitkan dan menyegarkan mata. 

5. KOPI KURUS - Secawan Min Kaffe pada waktu pagi mampu mengelakkan rasa lapar sehingga waktu makan tengah hari. Sesuai untuk yang tengah berdiet dan nak turunkan berat badan.   





CARA PENGAMBILAN MIN KAFFE

Kopi garam buluh Min Kaffe bebas diambil pada bila-bila masa yang dirasakan sesuai. Samada waktu pagi dijadikan sarapan, sewaktu minum petang mahupun pada waktu malam. 

Caranya bancuh satu sachet Min Kaffe dengan 150ml air panas. Kacau dan sedia diminum. 

Min Kaffe boleh juga diminum sejuk bersama ais. 




HARGA MURAH MIN KAFFE

Harga sekotak Min Kaffe yang mengandungi 20 sachet ialah 

RM33 (Semenanjung)
RM35 (Sabah, Sarawak) 

PROMOSI!! Pembelian 12kotak ke atas layak dapat harga borong dari Kila.

ORDER MIN KAFFE SEKARANG!!!
SMS/Whatsapp "Min Kaffe" ke 016-695 5403





Loves, 

YUSHAKILA YUNUS
016-695 5403 / yushakila@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...