HARGA PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2017

Nakkk sangat pakai PB!! Nak cari cara yang mampu milik...kat sini lah uols boleh dapat...!! Tengok...promosi harga murah Premium Beautiful 2017 dah start dahh...uols jangan terlepas peluang lagi...terus whatsapp Kila 016-695 5403 nak secure kan promosi premium beautiful murah ni...



Ada lagi yang tak tahu PB tu apa..let's check it here... 

Atau direct whatsapp ke Kila 016-695 5403 
Kila akan bagi FREE consultation, FREE fitting for my blog readers especially!


PB Bukan Korset Sorok Lemak!!!

Sebagai #No1PremiumBeautifulExpertMalaysia banyak juga la comment yang Kila dapat dari client...

"Betul ke pakai korset ni hanya sekadar untuk kita SOROK lemak kita je? Bila pakai je elok, bila bukakk..ya rabbi..selambak balik lemak kita?"

Sebenarnya Premium Beautiful ni...
BUKAN SOROK LEMAK!
Tapiiii....ianya adalah
ALIH, PASSIVE BURN & TETAPKAN LEMAK!

Itulah SPECIAL nya Premium Beautiful ni tau...!

Ada 3 fasa dalam pemakaian Premium Beautiful untuk dapatkan badan yang langsing seperti yang diidamkan...

1) INSTANT SHAPING
- sebaik sahaja uols pakai ONE FULL Set PB, memang terus akan dapat penurunan inci dan shaping badan! However, bila buka semula Premium Beautiful tu badan memang akan kembali kepada bentuk asal...yelahh uols...kita dah ternak lemak tu bertahun-tahun dalam badan...so memang akan ambil masa untuk 'hilangkannya'...

2) PROSES ALIH & SIMPAN LEMAK di tempat yang betul!
- sometimes kita ni nampak kurang menarik hanya kerana lemak yang berteraburan di seluruh badan
Yg breast sampai ke belakang badan...
Yg punggung labuh sampai ke tepi peha...
Yg perut sampai berlapis-lapis lipatannya...

So...fasa ke 2 ni akan ambil masa 1-3 bulan di mana TLC PBExpert akan ajar uols cara alihkan lemak dan letakkan lemak di tempat yang sepatutnya..
Dengan syarat...WAJIB pakai PB 8jam sehari!!
Kalau uols asyik skip2...memang korset uols akan lambat nak serasi dan memorize body curve badan uols..

3) TETAPKAN LEMAK
- biasanya dalam tempoh 3-6 bulan lemak akan berada di tempat yang betul dah kalau uols pakai secara disiplin.

Dalam fasa ke 3 ni uols akan lebih selesa dengan PB uols dan dah ada body curve yang tetap!

Masa ni dan seterusnya...uols pakai ke tak PB..shape uols dah maintain dahh..
So...
Sabar yaaa...6-9 bulan ...bila buka pun badan uols dah cantik macam pakai PB tauu..


TESTIMONI PENGGUNA PB SEPANJANG TAHUN 2016


Since anak dara dah alami Senggugut/PeriodPain yang teruk...kalau tak cure dari awal memang ada komplikasi masa pregnant/bersalin nanti


Pakai PB 5minit je pun dah dapat instant shaping ni kan pulak berbulan malah bertahun...


Alhamdulillah...PB memang alternatif bagi rawatan sakit belakang, slip disc, scoliosis


Keputihan kalau tak dirawat memang boleh menyebabkan kanser...so cegah sebelum terlambat

Berbaloi-baloi kan kalau dengan hanya sarung PB ni boleh selesaikan dua maslah sekaligus; period pain, senggugut dan berulkan posture badan kita..tak delah bongkok je


Kesan bersalin Czer atau secara pembedahan alami sakit belakang, memang sakit sangat...asbab pakai PB boleh bantu atasi masalah sakit belakang ni dan memang Mums choice dijadikan set berpantang bagi yang bersalin Czer mahupun normal

Nak atasi masalah perut buncit, perut berlipat, spare tyre nak pulak kalau nak jadi pengantin memang masalah ni paling ditakuti ramai wanita kan...so atasi dengan sarung je Premium Beautiful secara konsisten
So...jangan tunggu lagi uols...Kila memang akan buang habis-habisan Harga Special Premium Beautiful ni khas untuk pembaca blog Kila...whatsapp/call/sms je: Kila 016-695 5403  



click sini



Loves, 

YUSHAKILA YUNUS
016-695 5403 /  yushakila@gmail.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...