PROMOSI KOMBO MIN KAFFE RAMADHAN 2017

Assalamualaikum semua...

In shaa Allah less than 3weeks kita umat Islam nak menyambut Ramadhan dah..preparation macam mana tue..:) puasa dah habis ganti ke uols?

Hahah...ok lah...as preparation before sampai nya Ramadhan(1438H) 2017 tahun ni, Kila rasa dah nak start buat Promosi Kombo Min Kaffe Ramadhan 2017. Sebabnya Kila rasa dapat bantu uols 'practice' lebih awal sebelum bulan Ramadhan nanti. Cotohnya kalau masih ada yang sedang menggantikan puasa pada masa ni, bolehlah nak grab promosi kombo Ramadhan Kila ni...


MIN KAFFE  sememangnya dicari-cari semasa bulan puasa kerana dijadikan menu bersahur dan berbuka yang 'simple' tetapi mengenyangkan. Sekaligus dapat membantu memastikan ibadah puasa sepanjang hari berjalan dengan sempurna, in shaa Allah. Kerana dengan mengambil secawan Min Kaffe ketika bersahur dapat menahan diri dari berasa cepat lapar dan memberi tenaga sepnjang hari, manakala ketika berbuka dapat menghilangkan lesu badan setelah seharian berpuasa dan membantu mengerjakan ibadah lain pada malam hari dengan baik. 


KOMBO DOUBLE JIMAT

Bagi Kombo I - pembelian 3kotak Min Kaffe dengan harga hanya RM100 dah termasuk kos postage!!
Sekotak ada 20 sachet, 3kotak cukup untuk sebulan puasa 30hari kalau uols nak ambil setiap kali bersahur dan bebuka. 


KOMBO DOUBLE JIMAT II

Bagi Kombo II - beli 2kotak Min Kaffe dan sebotol Garlic tablet dengan harga RM100 sahaja!! 
Gabungan Min Kaffe + Garlic memang famous sangat dengan nama SET KEMPIS PERUT! Garlic banyak membantu dalam melawaskan serta membuang angin. Bulan puasa memang banyak sangat makanan yang sedap-sedap, tak mustahil lepas je berbuka perut akan sebu. Ada juga susah nak membuang pada waktu pagi sebab tak sarapan kan. Memang gabungan Min Kaffe dan Garlic ni sangat sesuai diamalkan semasa dalam bulan puasa. 


KOMBO DOUBLE JIMAT III  

Bagi Kombo III - terdiri daripada 2kotak Min Kaffe dan sebotol Celgynic Gold hanya dengan harga RM200 jeerr!!
Celgynic ni digelar sebagai 'Fat Shooter' tau! Yang nak diet bulan puasa ni elok sangat lah ambil gabungan Min Kaffe dan Celgynic ni. Memang cepat lah turun berat badan tu nanti. Dah tak perlu risau kalau baju raya tak muat sebab walau makan macam-macam semasa berbuka dah ada 'fat shooter' yang tolong pecahkan lemak-lemak yang tak perlu tu...terus digest je orang kata...


So, uols boleh pilih mana-mana kombo double jimat ni ikut kesukaan masing-masing. Memang baanyaakk sangat jimat tau uols berbanding dari biasa. 





Harga sekotak Min Kaffe yang mengandungi 20 sachet ialah 

RM33 (Semenanjung)
RM35 (Sabah, Sarawak) 


PROMOSI!! Pembelian 12kotak ke atas layak dapat harga borong dari Kila.

ORDER PROMOSI KOMBO MIN KAFFE RAMADHAN 2017 SEKARANG!!!

SMS/Whatsapp "Min Kaffe" ke 016-695 5403

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...