HARGA BVSM MURAH 2018

Hai semua...!!! NAK dapatkan harga murah BVSM??
Hari ni Kila nak berkongsi berita baik dengan semua pengguna tegar Pelapik Tilam Ajaib/Kuat a.k.a Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)❤
Nak cari harga murah, harga mampu milik BVSM ni?
Sooo...kat sini Kila nak share dengan uols harga terkini, murah, murah dan tersangat murah BVSM 2018!! mur mur jurr chuols...😉
harga BVSM murah 2018
 Harga BVSM terbaru 2018 dengan 0% GST dan tanpa SST !!!!
 DULU = RM 1,488 / 1 unit
KINI = RM 1,403.70 / 1 unit
PROMO TERBARU 3 Unit BSVM dengan 0% GST dan tanpa SST= RM 3,373.40 (RM3,576.00)
WAH!! tambahan penjimatan sebanyak RM202.60
Jadi, untuk promosi sehingga 31 Disember 2018, anda hanya bayar RM 1,124.50 (RM1,192) seunit dengan pembelian MINIMUM 3 unit. 
Kini anda JIMAT RM 1,090.60 berbanding RM888 sebelum ini.
Jom grab promo jimaattt ni segera

Whatsapp Kila sekarang!!!
📲
http://yushakilayunus.wasap.my/
.
.
Alaaa....tapi mesti kene beli minimum 3pcs ke nak dapat harga macam tu👆👆👆

Jawapan Kila :TAK WAJIB
So, macam mana?
Uols kene la baca sampai habis ye kalau nak dapatkan lagi penjimatan harga murah, murah, tersangat murah BVSM 2018 ni...
.
Jom kita tengok apa lagi yang Kila nak bagi kat uols😊

BVSM ni bukan sahaja diperlukan oleh orang sakit sahaja, malah kita sendiri yang sihat walafiat ni pun digalakkan sangat-sangat untuk sekurang-kurangnya ada 1 unit BVSM di setiap rumah. 

Kenapa ye Kila cakap macam tu?
Bukan sebab nak menjual semata, tapi lebih kepada nak berkongsi manfaat tentang apa yang Kila tahu tentang keistimewaan pelapik tilam ajaib BVSM ni. 

Kenapa perlu 1 RUMAH, 1 BVSM?

1. Mengurangkan kesan RADIASI
keistimewaan BVSM

Handphone, wi-fi, internet dah menjadi satu keperluan dalam zaman teknologi serba moden ini. Kita tahu semua tu memberi kesan radiasi yang tidak baik untuk diri kita. Menjadi satu trend masa kini, ibu bapa lebih mudah untuk membuat anak-anak duduk diam daripada melayan tantrum mereka dengan memberikan sebuah gadjet kepada anak-anak dan anak-anak khayal melayan cerita-cerita kegemaran mereka di gadjet. Dan ianya adalah sangat tidak bagus untuk perkembangan minda anak-anak yang sedang membesar. 
2. Rawatan Alternatif Paling Mudah
Merupakan kaedah rawatan alternatif paling mudah sebab ianya mudah dibawa kemana sahaja. Tak perlu guna elektrik atau bateri mahupun proses pengecasan kembali. BVSM ni juga mudah digunakan. Hanya dengan memeluk, baring, selimut, sentuh atau melihat sahaja, anda akan dapat merasakan kesan ‘Energy Velocity’ tersebut.cara guna BVSM
3. Menstabilkan Emosi
Tinggal di bandar mahupun di kampung tak lari dari ‘tekanan’. Tekanan kerja, persekitaran mahupun kehidupan seharian. Dengan hanya baring atau melihat BVSM selama 10 saat sahaja sapat menukarkan mood anda menjadi lebih ceria dan bertenaga.


keistimewaan BVSM
4. Fabrik Anti Bakteria
Ramai yang bertanya macam mana cara nak basuh BVSM ni kalau kotor. Jangan risau.. Selama 2 tahun pertama BVSM ini boleh digunakan tanpa perlu dibasuh. Sekiranya ada kotoran, semburkan dengan bahan pencuci jenis organik (BioCleanz Multipurpose Spray) di tempat yang kotor sahaja. Keunikan Bio Velocity Sleep Mate ini adalah anti bau dan anti bakteria.

cara cuci BVSM 2018
5. Memberikan kesan tidur dengan BERKUALITI

BVSM atasi insomnia

Tidur yang berkualiti bukanlah bermakna tidur paling lama. Tidur yang berkualiti adalah tidur yang LENA walaupun hanya sekejap tapi dapat memberikan  kesan kesegaran selepas bangun(deep sleep). Dengan mendapat tidur yang cukup, banyak pekerjaan seharian kita boleh lakukan dengan tenang dan lancar. 
6. Bio-Velocity Sleep Mate Murah & Mudah
Hanya menggunakan satu pelapik tilam Bio-Velocity Sleep Mate ini dapat membantu mengurangkan bermacam-macam jenis penyakit seperti darah tinggi, kecing manis, stress, gout, lumpuh hanya dengan satu kaedah sahaja iaitu TIDUR dengan tilam kuat Bio Velocity Sleep Mate.
harga BVSM Murah 2018
.
.
.
Jappp...kejapp....🙋🙋
Ada lagi yang Kila nak bagi.... Harga PROMO Pelapik Tilam Bio-Velocity Sleep Mate ni...
Cepat grab last promo untuk tahun 2018 ni. Ambil 1 BVSM pun Kila nak bagi special price yang SUPER DUPER JIMAT. Confirm menyesal kalau korang kalau tak grab sekarang.
CUMA RM 1,2++ SAHAJA!!!
Promosi sah sehingga 31 Disember 2018
DAN….
KHAS untuk bulan October ni!
Kila nak bagi free TRIAL PACK Bio-Velocity Alfalfa Concentrated Drink dengan setiap pembelian BVSM ni.

Jom dapatkan BV Alfalfa secara percuma
Whatsapp Kila sekarang!!!

📲
http://yushakilayunus.wasap.my/

www.yushakilayunus.com

Januari 2019 bermula kembali harga asal untuk 3 unit BVSM iaitu RM4,211.10
Jadi jangan bertangguh lagiii
Whatsapp Kila sekarang!!!

📲
http://yushakilayunus.wasap.my/

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...