BIO Velocity SleepMate (BVSM)

Apa itu Bio Velocity?



Bio Velocity sejenis PELAPIK TILAM yang dibuat khas untuk memenuhi keperluan individu. Dengan bebanan kerja dan komitmen hidup yang makin bertambah, confirm tidur kita makin kurang dan jarang-jarang dapat lelapkan mata dengan nyenyak. Lagi pulak, akibat letih tadi kita boleh akibatkan dengkuran yang kuat hingga boleh menganggu aktiviti tidur orang lain. Jadi, dah semestinya anda memerlukan Bio Velocity ni. 


Bagaimana Bio Velocity berfungsi?
1. Bio Velocity menolong membetulkan frekuensi yang tak harmoni
2. Meneutralkan gelombang berbahaya
3. Menguatkan gelombang POSITIF untuk membentuk aura sihat


Betul ke Bio Velocity ni boleh meningkatkan tenaga??? 

BETUL.....

Bio Velocity ni akan mempengaruhi pengaliran tenaga malah


menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda.




Apakah  kesan Bio Velocity?

Hanya 10 SAAT saja akan terasa TENAGAnya. Malah bila anda tidur atas Bio Velocity semalaman, bila anda bangun dari tidur, anda akan terasa lebih cergas dan sangat bertenaga. 

Kelebihan dan kebaikan bio velocity sleepmate:


1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Menjadikan kita lebih Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti


Manfaat ;
  1. Melegakan sakit kepala
  2. sakit haid
  3. sakit perut
  4. menghilangkan kesakitan otot
  5. melegakan kesakitan gastrik
  6. melegakan sakit belakang
  7. menolong ketegangan leher
  8. melegakan rasa kebas





Cara Penjagaan

BV Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.






TESTIMONI






Medan Tenaga Manusia
Matahari adalah sumber tenaga yang menggerakkan kesemua kehidupan dalam bumi. Benda hidup adalah makhluk yang bertenaga, atom-atom dan elektron-elektron di dalam badan kita menghasilkan satu aliran medan tenaga di mana ia membekalkan tenaga yang mencukupi untuk sel-sel badan bekerja pada tahap yang optima. Dengan kata lain, tenaga adalah daya hidup dan ia adalah sumber kesihatan dan semangat manusia.
Keseimbangan tenaga adalah berdasarkan kewujudan corak tenaga di dalam dan di sekeliling badan yang membentuk satu matrik yang digunakan oleh badan untuk mengekalkannya dalam keadaan “sihat”. Medan tenaga manusia dibentuk untuk mengekalkan kesihatan badan. Sel-sel badan berkomunikasi di antara satu sama lain melalui gelombang (frekuensi) yang unik kepada setiap orang. Semua tisu seperti kulit, hati, tulang dan organ-organ lain mempunyai tenaga dan beresonan ke atas frekuensi tersendiri. Bioresonans bermakna mengedarkan semua frekuensi yang diperlukan untuk rangsangan dan penyelarasan organisma yang muktamad.
Bagaimanapun, pemodenan kini telah membawa kepada kemerosotan medan tenaga manusia secara mendadak. Gaya hidup yang penuh tekanan, penggunaan alat elektronik yang meluas, pencemaran alam, makanan yang tidak seimbang, gaya hidup yang buruk serta toksin-toksin yang dihisap telah membawa ketidakseimbangan frekuensi elektromagnetik atau medan tenaga. Dengan ini, sekatan tenaga dihasilkan justeru mengganggu pengaliran tenaga utama atau daya hidup. Masalah kesihatan kronik mulai timbul dan menjadikan badan sukar untuk menyembuhkan diri.
Tidur Yang Berkualiti
Manusia telah menghabiskan 1/3 daripada masa mereka dalam tidur; oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesejahteraan kita. Ia adalah penting untuk kesihatan fizikal dan mental, dan untuk mengoptimakan fungsi-fungsi harian kita. Apakah itu tidur yang berkualiti? Tidur yang berkualiti bermakna mempunyai jangka masa rehat yang cukup serta mendalam yang membolehkan seseorang sedar selepas membangun dan segar selepas membangun dan segar sepanjang hari.
Semasa badan kita rehat, semua sel badan akan diperbaharui dan dibebaskan, kerja-kerja pembaikan ke atas kecederaan dan penyakit-penyakit akan dijalankan; aktiviti-aktiviti otak kita yang mengawal emosi, proses pembuat keputusan dan interaksi sosial dihentikan, membolehkan kita mengekalkan emosi dan fungsi-fungsi sosial yang optima semasa kita membangun. Tidur juga menguatkan minda dan kesedaran, membolehkan kita berasa bertenaga dan lebih berjaga secara fizikal. Ia juga meningkatkan daya ingatan dan keupayaan belajar; mengurangkan tekanan, rasa kebimbangan dan kerisauan. Tidur yang berkualiti menjaga kesihatan hati kita dan mengurangkan risiko kemurungan.
BV Sleep Mate
Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.
Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BV Sleep Mate
Keistimewaan Bio Velocity™ Sleep Mate
1. Meningkatkan tahap medan tenaga
2. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
3. Bersemangat dan bertenaga
4. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti
Cara Penjagaan dan Cara Penggunaan
Saiz Bio Velocity™ Sleep Mate
Tilam saiz Queen


KEISTIMEWAAN BVSM

1. Meningkatkan metabolism

2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel

3. Menggalakkan peredaran darah

4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun

5. Meningkatkan tahap medan tenaga

6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan

7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

8. Bersemangat dan bertenaga

9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi

10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal

11. Melegakan kepenatan dan kesakitan

12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik

13. Menggalakkan fungsi jantung

14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

 



HARGA BVSM MURAH 2018

PROMOSI BVSM 2018
Hai semua...!!! NAK dapatkan harga murah BVSM??
Hari ni Kila nak berkongsi berita baik dengan semua pengguna tegar Pelapik Tilam Ajaib/Kuat a.k.a Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)❤
Nak cari harga murah, harga mampu milik BVSM ni?
Sooo...kat sini Kila nak share dengan uols harga terkini, murah, murah dan tersangat murah BVSM 2018!! mur mur jurr chuols...😉
harga BVSM murah 2018
 Harga BVSM terbaru 2018 dengan 0% GST dan tanpa SST !!!!
 DULU = RM 1,488 / 1 unit
KINI = RM 1,403.70 / 1 unit
PROMO TERBARU 3 Unit BSVM dengan 0% GST dan tanpa SST= RM 3,373.40 (RM3,576.00)
WAH!! tambahan penjimatan sebanyak RM202.60
Jadi, untuk promosi sehingga 31 Disember 2018, anda hanya bayar RM 1,124.50 (RM1,192) seunit dengan pembelian MINIMUM 3 unit. 
Kini anda JIMAT RM 1,090.60 berbanding RM888 sebelum ini.
Jom grab promo jimaattt ni segera

Whatsapp Kila sekarang!!!
📲
http://yushakilayunus.wasap.my/
.
.
Alaaa....tapi mesti kene beli minimum 3pcs ke nak dapat harga macam tu👆👆👆

Jawapan Kila :TAK WAJIB
So, macam mana?
Uols kene la baca sampai habis ye kalau nak dapatkan lagi penjimatan harga murah, murah, tersangat murah BVSM 2018 ni...
.
Jom kita tengok apa lagi yang Kila nak bagi kat uols😊

BVSM ni bukan sahaja diperlukan oleh orang sakit sahaja, malah kita sendiri yang sihat walafiat ni pun digalakkan sangat-sangat untuk sekurang-kurangnya ada 1 unit BVSM di setiap rumah. 

Kenapa ye Kila cakap macam tu?
Bukan sebab nak menjual semata, tapi lebih kepada nak berkongsi manfaat tentang apa yang Kila tahu tentang keistimewaan pelapik tilam ajaib BVSM ni. 

Kenapa perlu 1 RUMAH, 1 BVSM?

1. Mengurangkan kesan RADIASI
keistimewaan BVSM

Handphone, wi-fi, internet dah menjadi satu keperluan dalam zaman teknologi serba moden ini. Kita tahu semua tu memberi kesan radiasi yang tidak baik untuk diri kita. Menjadi satu trend masa kini, ibu bapa lebih mudah untuk membuat anak-anak duduk diam daripada melayan tantrum mereka dengan memberikan sebuah gadjet kepada anak-anak dan anak-anak khayal melayan cerita-cerita kegemaran mereka di gadjet. Dan ianya adalah sangat tidak bagus untuk perkembangan minda anak-anak yang sedang membesar. 
2. Rawatan Alternatif Paling Mudah
Merupakan kaedah rawatan alternatif paling mudah sebab ianya mudah dibawa kemana sahaja. Tak perlu guna elektrik atau bateri mahupun proses pengecasan kembali. BVSM ni juga mudah digunakan. Hanya dengan memeluk, baring, selimut, sentuh atau melihat sahaja, anda akan dapat merasakan kesan ‘Energy Velocity’ tersebut.cara guna BVSM
3. Menstabilkan Emosi
Tinggal di bandar mahupun di kampung tak lari dari ‘tekanan’. Tekanan kerja, persekitaran mahupun kehidupan seharian. Dengan hanya baring atau melihat BVSM selama 10 saat sahaja sapat menukarkan mood anda menjadi lebih ceria dan bertenaga.

keistimewaan BVSM
4. Fabrik Anti Bakteria
Ramai yang bertanya macam mana cara nak basuh BVSM ni kalau kotor. Jangan risau.. Selama 2 tahun pertama BVSM ini boleh digunakan tanpa perlu dibasuh. Sekiranya ada kotoran, semburkan dengan bahan pencuci jenis organik (BioCleanz Multipurpose Spray) di tempat yang kotor sahaja. Keunikan Bio Velocity Sleep Mate ini adalah anti bau dan anti bakteria.

cara cuci BVSM 2018
5. Memberikan kesan tidur dengan BERKUALITI

BVSM atasi insomnia

Tidur yang berkualiti bukanlah bermakna tidur paling lama. Tidur yang berkualiti adalah tidur yang LENA walaupun hanya sekejap tapi dapat memberikan  kesan kesegaran selepas bangun(deep sleep). Dengan mendapat tidur yang cukup, banyak pekerjaan seharian kita boleh lakukan dengan tenang dan lancar. 
6. Bio-Velocity Sleep Mate Murah & Mudah
Hanya menggunakan satu pelapik tilam Bio-Velocity Sleep Mate ini dapat membantu mengurangkan bermacam-macam jenis penyakit seperti darah tinggi, kecing manis, stress, gout, lumpuh hanya dengan satu kaedah sahaja iaitu TIDUR dengan tilam kuat Bio Velocity Sleep Mate.
harga BVSM Murah 2018
.
.
.
Jappp...kejapp....🙋🙋
Ada lagi yang Kila nak bagi.... Harga PROMO Pelapik Tilam Bio-Velocity Sleep Mate ni...
Cepat grab last promo untuk tahun 2018 ni. Ambil 1 BVSM pun Kila nak bagi special price yang SUPER DUPER JIMAT. Confirm menyesal kalau korang kalau tak grab sekarang.
CUMA RM 1,2++ SAHAJA!!!
Promosi sah sehingga 31 Disember 2018
DAN….
KHAS untuk bulan October ni!
Kila nak bagi free TRIAL PACK Bio-Velocity Alfalfa Concentrated Drink dengan setiap pembelian BVSM ni.

Jom dapatkan BV Alfalfa secara percuma
Whatsapp Kila sekarang!!!

📲
http://yushakilayunus.wasap.my/

www.yushakilayunus.com

Januari 2019 bermula kembali harga asal untuk 3 unit BVSM iaitu RM4,211.10
Jadi jangan bertangguh lagiii
Whatsapp Kila sekarang!!!

📲
http://yushakilayunus.wasap.my/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...