MIN KAFFE



Pernah dengar tentang Min Kaffe? Pernah rasa? Nak rasa or nak cuba rasa? Tak puas dan nak lagi...? No wonder kan Min Kaffe ni jadi Kopi Paling Viral 2016!!

Uols yang dah rasa, nak cuba rasa dan tak puas lagi dengan Min Kaffe ni boleh direct contact 016-695 5403 untuk dapatkan harga promosi 2017. 

Nak tahu apa lagi khasiat dan kandungan Min Kaffe ni, boleh scroll berikutnya...


KHASIAT MIN KAFFE, KOPI TANPA GULA


1. TANPA GULA - Rasa kopi yang enak tanpa risiko kencing manis atau darah tinggi. 

2. GARAM BULUH - Kopi garam Buluh; diperkaya dengan garam buluh organik semulajadi dari Korea yang terbukti berkhasiat dan kaya dengan bahan mineral seperti magnesium (menggalakkan penyerapan kalsium)

3. LAWAS - Majoriti pengguna Min Kaffe dah tahu, lepas je minum Min Kaffe ni confirm cepat rasa nak ke tandas. 

4. AROMA ISTIMEWA - Bancuh jer Min Kaffe terus naik bau aroma kopi yang best. Memang membangkitkan dan menyegarkan mata. 

5. KOPI KURUS - Secawan Min Kaffe pada waktu pagi mampu mengelakkan rasa lapar sehingga waktu makan tengah hari. Sesuai untuk yang tengah berdiet dan nak turunkan berat badan.   





CARA PENGAMBILAN MIN KAFFE

Kopi garam buluh Min Kaffe bebas diambil pada bila-bila masa yang dirasakan sesuai. Samada waktu pagi dijadikan sarapan, sewaktu minum petang mahupun pada waktu malam. 

Caranya bancuh satu sachet Min Kaffe dengan 150ml air panas. Kacau dan sedia diminum. 

Min Kaffe boleh juga diminum sejuk bersama ais. 




HARGA MURAH MIN KAFFE

Harga sekotak Min Kaffe yang mengandungi 20 sachet ialah 

RM33 (Semenanjung)
RM35 (Sabah, Sarawak) 

PROMOSI!! Pembelian 12kotak ke atas layak dapat harga borong dari Kila.

ORDER MIN KAFFE SEKARANG!!!
SMS/Whatsapp "Min Kaffe" ke 016-695 5403



REBRANDING Mineral Coffee to MIN KAFFE

Hai semua...!!

Hari ni Kila nak war-war kan penjenamaan semula Mineral Coffee kepada Min Kaffe. Actually, sesi rebranding ni was done few months ago, tapi dek kekangan masa Kila tak sempat nak update kat sini yeh...haa nanti jangan terkezut pulak, uols order mineral coffee tapi yang uols dapat Min Kaffe...:)


  


Ini lah 'rupa baru' Mineral Coffee kita atau sekarang dengan nama MIN KAFFE (sebutan MinKef). Ada nampak beza ker...? Ok, actually memang tak de beza langsung dari segi ramuan, kandungan mahupan rasanya. tetap SAMA seperti Mineral Coffee. Cuma wajahnya yang sedikit berubah dengan nama yang baru.  

Penjenamaan kepada Min Kaffe secara rasmi nya pada 1 MEI 2016. Selepas penjenamaan baru ni memang sambutan tak henti-henti terhadap Min Kaffe ni. Malah Min Kaffe telah menembusi pasaran Brunei, Indonesia dan Singapore. 


Until now masih ramai jugak lagi yang tertanta-tanya siapa sebenarnya yang sesuai untuk minum coffee ni...Min Kaffe tak de had umur pun nak amalkan, even anak-anak Kila yang berumur 3-7tahun pun minum Min Kaffe ni...jom kita tengok lebih detail siapa yang sesuai untuk mengamalkan Min Kaffe ni...
  • lelaki/wanita tua/muda malah kanak-kanak pun sesuai amalkan Min Kaffe
  • ibu berpantang mahupun ibu mengandung memang digalakkan....jangan risau sebab memag tak membahayakan kandungan ibu...kerana kandungan magnesium nya membantu menggalakkan proses penyerapan kalsium serta memberi energy di samping tampil cergas, cerdas dan bersemangat sepanjang tempoh kehamilan. 
  • penghidap kencing  manis atau diabetes, pesakit darah tinggi pun sesuai sangat diamalkan kerana Min Kaffe tidak mengandungi gula tambahan malah kandungan garam buluh mampu menstabilkan bacaan
  • mereka yang selalu cepat letih, lesu dan kurang tenaga sesuai untuk minum Min Kaffe kerana aroma Kopi Robusta memberikan aroma yang mampu menenangkan serta melegakan kelesuan
  • mereka yang seringkali mengalami kebas-kebas kaki, tekanan emosi yang kurang stabil, pengambilan 1cawan Min Kaffe mampu membangkitkan MOOD positif & menyegarkan minda
  • mereka yang mempunyai masalah angin dalam badan kerana kandungan garam buluh membantu membuang angin dan membuatkan badan berasa ringan dan sihat
  • mereka yang nak kurus bajet kecik pun boleh amalkan sebab Min Kaffe merupakan supplement yang dapat membantu menurunkan berat badan....sebab dengan mengamalkan 1cawan Min Kaffe ketika sarapan pagi mempu membuatkan perut anda bertahan hingga ke tengah hari...









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...