MINYAK JTX - Performance Like No Others

Uolls kaki kereta??? Kaki drift??? Atau uolls seorang pemandu berhemah yang masih tercari-cari minyak enjin terbaik untuk kereta kesayangan uolls tu...

Now I nak share dengan uolls semua kehebatan one of minyak enjin yang pertama di Malaysia yang menggunakan kuasa Tribologi...Jom kita preview information pasal minyak pelincir JTX 1000 GOLD ni..




CIRI-CIRI JTX 1000 GOLD

*Minyak pelincir enjin yang bertaraf premium ini memberikan kuasa dan prestasi optimum pada suhu tinggi sambil melindungi piston serta mengawal dan menyingkirkan enapan..Sesuai untuk semua jenis enjin dan apa-apa jua keadaan pemanduan..


CIRI-CIRI ISTIMEWA

*Memberikan kuasa dan prestasi optimum dalam semua keadaan pemanduan walaupun dalam keadaan yang ekstrim.

*Diperkuat dengan EP/AW.

*Memanjangkan jangka hayat enjin dengan mengurangkan kesan haus dan lusuh.

*Memberikan perlindungan anti enapan,anti karat,dan anti oksidasi yang lebih baik.

*Pengubahsuai geseran yang lebih cekap untuk penjimatan minyak dan prestasi yang lebih baik.

*Pelincir yang berkualiti tinggi yang menjadikan enjin beroperasi secara senyap dan lancar.

*Menepati ataupun melebihi API SN/CF


JTX 1000 GOLD SESUAI UNTUK :

*Disyorkan untuk semua jenis kenderaan berenjin PETROL dan DIESEL ..

*Tiada kesan sampingan,malah memberi lebih prestasi terhadap enjin..

BENARKAH JIKA MENGGUNAKAN JTX 1000 GOLD ENJIN LEBIH BERSIH DAN TIADA KARBON??

*Ya..enjin anda akan lebih bersih tanpa karbon kerana ianya anti enapan dan anti karat..



APA KELEBIHAN MENGGUNAKAN JTX 1000 GOLD INI??

*Menjimatkan PETROL 10%-20%

*Meningkatkan kuasa enjin 20%-30%

*Memanjangkan jangka hayat enjin

*Penukaran(servis) minyak melebihi 10,000km

*Membolehkan pergerakan enjin yang lebih STABIL dan SENYAP



 
TESTIMONI PENGGUNA JTX 1000 GOLD



Lihat ni..Terbukti yg JTX 1000 GOLD memang jimat minyak dan meningkatkan prestasi





kalau tak cuba,memang tak tahu kelebihan minyak pelincir JTX 1000 GOLD ni...kalau dah cuba pasti puas hati...



JTX 1000 Gold Dengan Kuasa TRIBOLOGI



TRIBOLOGI

Apa itu tribologi pada JTX1000??
TRIBOLOGI ialah bidang kajian sains dan teknologi tentang geseran,kehausan dan pelinciran serta pembangunan teknologi dalam mengoptimisasikan proses geseran.

FUNGSI TRIBOLOGI

Tribologi melibatkan kajian seperti geseran,pelinciran,dan hakisan di dalam bearing,transmisi,dan elemen-elemen mesin yang lain.Pemilihan bahan,saduran permukaan dan topografi permukaan merupakan asas penyelidikan tribologi kini..
Teknologi pelinciran yang berkait rapat dengan tribologi merupakan teknik mengurangkan daya geseran dan hakisan menerusi bahan pelincir dan penggunaan bahan pelincir pada kawasan geseran..



kelebihan tribologi pada jtx1000,dapat mengurangkan geseran sewaktu enjin bergerak..


APAKAH KELEBIHAN JTX1000GOLD NI ??

*Tahan tekanan lampau dan menangkis hakisan pada enjin
*Meningkatkan kuasa enjin
*Enjin lebih lancar dan senyap
*Mengurangkan dan mencegah tompokan koyoran minyak
*Menjimatkan penggunaan bahan api(PETROL&DIESEL)
*Penukaran minyak melebihi 10,000km
*Enjin lebih bersih tanpa carbon dan mendapan minyak


Adakah jimat menggunakan JTX1000GOLD ni ?
YA..dengan menggunakan minyak enjin jtx ni u all akan jimat duit dari segi maintenance servis dan juga jimat dari penggunaan bahan api..

Mengapa jimat maintenance service ?
ya lah kan..minyak lain u all akan servis setiap 5000km..sedangkan minyak jtx1000 ni tempoh servisnya sehingga 10,000km..woww sangat menjimatkan..

Mengapa JTX1000GOLD ini hanya keluar grade 10w-40 ?
ini  kerana minyak enjin jtx ni multi grade,ianya sesuai untuk semua jenis kenderaan petrol atau diesel..

Adakah benar JTX1000GOLD menjimatkan bahan api ?
ya..minyak enjin jtx ni terbukti menjimatkan penggunaan bahan api sehingga 10-20%..sudah ramai yg mencubanya..semua berpuas hati..mana taknya kan,pakai minyak enjin jtx ni kita boleh jimat penggunaan petrol..nak-nak pulak dengan keadaan zaman sekarang ni..petrol kan mahal n sentiasa naik..


 





Jadi kenapa bertangguh lagi...tukar minyak enjin anda ke JTX 1000 GOLD sekarang!! Kepuasan optimum dengan kuasa Tribologi. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...